Γιάννης Ιωάννου

Όταν στις 23 Ιουλίου του 2022, η ΑΕΛ ανακοίνωνε τη συμφωνία της με τον Κέβιν Μιραλάς, υπήρξε ενθουσιασμός στον κόσμο της Λεμεσιανής ομάδας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Και όχι άδικα, αφού ήταν μία ηχηρή μεταγραφή, από αυτές που δικαιολογημένα χαρακτηρίζονται από το "πάνω ράφι".

Κάποια βέβαια, αντιμετώπισαν με σκεπτικισμό την απόκτηση του, λόγω της ηλικίας του, αφού είχε κλείσει τα 34 και βάδιζε στο 35ο έτος της ηλικίας του.

«Όμως τέτοιοι παικταράδες στα 30 και στα 25 τους, δεν έρχονται στην Κύπρο», ήταν η πρώτη κουβέντα που σου ερχόταν στο μυαλό για να επιχειρηματολογήσεις υπέρ της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Και να, οι επίσης δικαιολογημένοι πηχιαίοι τίτλοι με τις... "βόμβες" και τα "μπαμ" και τα αφιερώματα για την αξιοπρόσεκτη καριέρα του και για κάποιες από τις γκολάρες που έβαλε κυρίως με τη φανέλα του Ολυμπιακού Πειραιώς και της Έβερτον!

Μάλιστα, ακόμα και οπαδοί άλλων ομάδων με σχόλια τους στα social media, μίλησαν με καλά λόγια για αυτή τη δυνατή κίνηση που έκανε η ΑΕΛ, αφού δεν περίμεναν να έρθει στην Κύπρο ένας παίκτης της αξίας του Μιραλάς, έστω και στα 34 του, ενώ η συγκεκριμένη μεταγραφή, "έπαιξε" και σε αρκετά ελλαδικά ΜΜΕ...

Όπως αποδείχθηκε, μας έμεινε ο... "κόπος", επειδή τελικά αποδείχθηκε "άνθρακας ο θησαυρός", με αποτέλεσμα η μεταγραφή του πάλαι ποτέ σπουδαίου Βέλγου διεθνή επιθετικού, να κατατάσσεται στη λίστα με τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές στην ιστορία της ΑΕΛ!

Ακόμα και ο πιο απαισιόδοξος οπαδός της Λεμεσιανής ομάδας που ήταν επιφυλακτικός στο άκουσμα της μεταγραφής του, δεν θα περίμενε αυτή την πενιχρή παρουσία από τον Μιραλάς.

Με εξαίρεση κάποιες εκλάμψεις σε ελάχιστα ματς, ο κόσμος της ΑΕΛ κυριολεκτικά δεν έχει να θυμάται κάτι καλό από την παρουσία του Βέλγου στην ομάδα του τη σεζόν 2022-2023.

Το μόνο που (θα) θυμάται είναι οι συνεχόμενοι τραυματισμοί του. Ακόμα και στο χθεσινό αδιάφορο για την ΑΕΛ τελευταίο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στη Δόξα για το Β΄ γκρουπ που αγωνίστηκε βασικός, στα πρώτα πέντε λεπτά τραυματίστηκε στο γόνατο και έγινε αναγκαστική αλλαγή!

Ένα ακόμα γερό μάθημα, ότι όλες οι μεταγραφές κρίνονται στο γήπεδο και τα βιογραφικά δεν παίζουν (πάντα...) μπάλα.

Για την ιστορία, ο Μιραλάς αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια πρωταθλήματος, στα 19 ήταν στο αρχικό σχήμα, έχοντας πετύχει μόλις τέσσερα γκολ, κόντρα σε ΕΝΠ, Καρμιώτισσα στην Α΄ φάση του πρωταθλήματος και δύο τέρματα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα για τα πλέι-άουτ... Δεν πέτυχε ούτε ένα γκολ, έστω για το γ@μ#το, σε ντέρμπι ή σε παιχνίδι που να... «έκαιγε» η μπάλα.

Συνολικά έπαιξε 1451 λεπτά στο πρωτάθλημα, ενώ μέτρησε και πέντε συμμετοχές στο κύπελλο, χωρίς να σκοράρει...

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το χρίσμα στον «συμμαθητή» του Γαρπόζη!  -ThemaSports
07/05 @ 09:44

Το χρίσμα στον «συμμαθητή» του Γαρπόζη!

Δεν διαψεύδεται από τα «ψηλά δώματα» της νέας διοίκησης της ΑΕΛ, ότι εκτός απρόοπτου τα ηνία του αθλητικού διευθυντή θα δοθούν στον Παναγιώτη Γιάννου. Βασικά περιμένουν ότι ο ίδιος θα διακόψει μονομερώς το συμβόλαιο που έχει με την ΑΕΚ Λάρνακας κι ακολούθως θα πέσουν οι υπογραφές.

Οι 14 Κύπριοι που αγωνίστηκαν φέτος - Ερωτηματικό πόσοι θα είναι τη νέα σεζόν από αυτούς-ThemaSports
06/05 @ 09:30

Οι 14 Κύπριοι που αγωνίστηκαν φέτος - Ερωτηματικό πόσοι θα είναι τη νέα σεζόν από αυτούς

Δεκατέσσερις Κύπριοι αγωνίστηκαν φέτος στην ΑΕΛ. Βέβαια, για να είναι τόσο μεγάλος ο αριθμός, έπαιξε ρόλο η παρουσία της ομάδας στο αδιάφορο Β' γκρουπ. Παρ' όλα αυτά, αρκετοί πήραν λίγο ή και ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

ΜΑΚΡΗΣ / ΞΕΧΩΡΙΣΕ-ThemaSports
04/05 @ 12:18

ΜΑΚΡΗΣ / ΞΕΧΩΡΙΣΕ

Ο Ανδρέας Μακρής ξεχώρισε την φετινή περίοδο, παρά την κακή σεζόν της ΑΕΛ.

Η προσεγμένη επιλογή ενός... ικανού Τεχνικού Διευθυντή, θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για την επόμενη χρονιά-ThemaSports
03/05 @ 17:04

Η προσεγμένη επιλογή ενός... ικανού Τεχνικού Διευθυντή, θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για την επόμενη χρονιά

Από την στιγμή που η νέα διοίκηση της ΑΕΛ αποφάσισε να προσλάβει Τεχνικό Διευθυντή για την επόμενη σεζόν (2024-2025) για να ακολουθήσει το συγκεκριμένο μοντέλο, προκειμένου να έχει εκείνος το κουμάντο στο κεφάλαιο του , θα πρέπει να περάσει από... «κόσκινο» όλους τους υποψήφιους, ούτως ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη… -ThemaSports
30/04 @ 13:02

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη…

Έχει διαρρεύσει από το πρωί, ότι ένας από τους υποψήφιους για το πόστο του αθλητικου διευθυντή στην ΑΕΛ, είναι ο Παναγιώτης Γιάννου (τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας της ΑΕΚ). Επιβεβαιώνεται από ενημερωμένες πηγές, ότι βρίσκεται στην μικρή λίστα (με τέσσερα ονόματα), αλλά όχι ότι είναι μια ανάσα από την πρόσληψη του…

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»-ThemaSports
29/04 @ 22:04

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»

Οι δηλώσεις του Αλέξη Γαρπόζη μετά το ματς με την Δόξα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ