Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ομόνοιας Δημήτρης Γρηγόρη ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Goal Ν Roll της Cytavision

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Αφιερώνουμε πάντα τον τίτλο στον 12ο παίκτη. Όλες οι επιτυχίες είναι για τον κόσμο της ομάδας. Σίγουρα και στον πρόεδρο που. Όλοι ήμασταν αγχωμένοι. Όλοι λέγαμε ότι θα κατακτήσουμε το κύπελλο. Προσπαθούσαμε να αφήσουμε μακριά το άγχος από τους παίκτες. Ο πρόεδρος ήταν ο πιο χαλαρός. Το πίστευε και την μεταδίδει και στους παίκτες».

«Η επαφή με το τεχνικό επιτελείο είναι καθημερινή. Γίνεται καθημερινή αξιολόγηση. Δεν ήμασταν καλή τα τελευταία δύο χρόνια και πήραμε 2 τίτλους. Σκεφτείτε τι Ομόνοια θα δούμε όταν θα είμαστε καλοί. Συζητούμε για να βρούμε τον κατάλληλο τεχνικό διευθυντή. Το όνομα του Γερμανού τεχνικού διευθυντή που δουλεύει στην Τουρκία δεν ισχύει αυτή τη στιγμή, δεν είναι στη λίστα.

Eίμαστε κοντά και με τους τρεις που συζητάμε και ένας από τους τρεις θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής. Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Αν όλα πάνε καλά θα είναι μαζί μας τον Ιούνιο. Δεν είναι εύκολες περιπτώσεις. Σκοπός μας είναι να έρθει έγκαιρα για να αναλάβει τον προγραμματισμό. Τα καθήκοντα του είναι η κατάρτιση για το ποιοι παίκτες θα έρθουν και θα φύγουν -σε συνεργασία με τον προπονητή - και να ακολουθεί την φιλοσοφία της Ομόνοιας.

Θέλουμε να επενδύσουμε στα νεαρά ταλέντα, όχι μόνο όσα είναι στην Ομόνοια σήμερα, να συνεχίσουμε να επενδύουμε στον Κύπριο ποδοσφαιριστή αλλά και να βρούμε νεαρούς ξένους για να τους αναπτύξουμε. Παράλληλα θέλουμε έμπειρους 30χρονους. Θέλουμε κάθε χρόνο να ρίξουμε τον μέσο όρο ηλικίας».

«Ο Άρης πήρε πανάξια το πρωτάθλημα, συγχαρητήρια, έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Είχε σταθερότητα, με 2.31 ανά παιχνίδι, είναι ο μέσος όρος για πρωταθλητισμό. Αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν ότι όταν δεν πήγαιναν καλά έδειξαν εμπιστοσύνη στον προπονητή και κατάφερε να γίνει ξανά ανταγωνιστικός. Εκεί ήταν το κλειδί. Αρκετές ομάδες αν ήταν στη θέση της διοίκησης του Άρη δεν θα παρέμεινε ο προπονητής».

«Έχουμε κι εμείς επενδυτή. Θέλουμε να μπαίνουν οι ομάδες να παίζουν στους ομίλους χρειαζόμαστε τους επενδυτές. Αν θέλουμε απλά να παίζουμε 2-4 ματς στην Ευρώπη και να αποκλειόμαστε τότε δεν χρειαζόμαστε. Το ποδόσφαιρο σήμερα είναι χρήμα. Χρειαζόμαστε τους επενδυτές για να μπορείς να ανταγωνιστείς άλλες χώρες. Είμαστε ανοικτοί σε όλες τις ιδέες, θέλουμε να προχωρήσει το ποδόσφαιρο, όχι να μείνει στάσιμο».

«Ο Σωφρόνης είχε να κάνει μια δουλειά, την κατάφερε. Έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, δουλεύει 24 ώρες την ημέρα και τον πιστεύουμε. Είναι παθιασμένος και το μεταδίδει στους παίκτες και στην προπόνηση και στα ματς και παίρνει το 100% από τους ποδοσφαιριστές. Τον βλέπετε στο γήπεδο...Δεν θα μπορούσα να τον αξιολογήσω μόνο από ένα ματς ήταν και όσα προηγήθηκαν».

«Με τον Μπέζους έχουμε ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο. Τον είδατε με την ΑΕΛ όταν μπήκε κι έδωσε την πάσα πριν το γκολ και με την ΑΕΚ ήταν καλός».

«Το κύπελλο ήταν μονόδρομος για να βγούμε στην Ευρώπη. Από το ματς με την Καρμιώτισσα το πιστεύαμε».

«Συμφωνήσαμε προφορικά με το σωματείο. Τα μέλη της Διοίκησης έμαθαν σήμερα στη συνεδρία το περιεχόμενο. Πιστεύω ότι θα εγκριθεί γιατί είναι καλή συμφωνία για την Ομόνοια. Σκοπός μας η Ομόνοια να είναι ένα. Καταλήξαμε στο μοντέλο του συναιτερισμού. Πορευόμαστε μαζί για το καλό της Ομόνοιας σε όλα τα επίπεδα. Ο πρόεδρος το είπε ότι θέλει να φτιάξει γήπεδο. Με αυτή τη συμφωνία ανοίγει ο δρόμος για ιδιόκτητο γήπεδο που είναι το όνειρο κάθε Ομονοιάτη και τώρα υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για να προχωρήσουμε για το γήπεδο.

Με αυτή τη συμφωνία μπορεί να ανέβει το brand name της Ομόνοιας. Πρέπει να το μελετήσεις... Για μένα πρέπει να είναι γήπεδο 15 χιλιάδων με βάση την προσέλευση».

Για το προπονητικό κέντρο: «Περιμένουμε, είναι θέμα χρόνου. Θα γίνει και αυτό βάση των σχεδίων που έχουν βγει».

«Η διαιτησία κάθε χρόνο βελτιώνεται. Ανέβηκαν κάποιοι νέοι διαιτητές, πρέπει να τους στηρίξουμε. Οι ξένοι βοηθούν τους Κύπριους, είδαμε τον διαιτητή του τελικού κυπέλλου».

«Δεν υπάρχει χρονικό όριο στη συμφωνία, είναι αορίστου χρόνου. Μπορείς να επενδύσεις στο όνομα της Ομόνοιας, όχι μόνο το ποδοσφαιρικό αλλά και στα άλλα αθλήματα. O κόσμος δεν έχει να φοβηθεί ούτε τον Σταύρο ούτε το σωματείο».

Για το προπονητικό κέντρο: «Περιμένουμε, είναι θέμα χρόνου. Θα γίνει και αυτό βάσει των σχεδίων που έχουν βγει».

Για τη διαιτησία και τους ξένους διαιτητές: «Κάθε χρόνο η διαιτησία γίνεται καλύτερη. Έχουν φύγει κάποιοι, ήρθαν μικροί πάνω, πρέπει να τους εμπιστευτούμε, να τους βοηθήσουμε. Έρχονται οι ξένοι και μαθαίνουν τους δικούς μας. Η έλευση των καλών ξένων διαιτητών θα βοηθήσει και τους μικρούς κύπριους. Θέλουμε να συνεχιστεί η έλευση των ξένων μέχρι να είναι έτοιμοι οι δικοί μας να διαιτητεύσουν».

Για όσα ακούγονται γύρω από το ποδόσφαιρο τον τελευταίο καιρό: «Έκανε κάποιες καταγγελίες ο πρόεδρος πριν από 2-2,5 χρόνια. Ο φάκελος είναι στον Γενικό Εισαγγελέα και περιμένουμε. Ότι είχε να πει ο πρόεδρος, τα είπε. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Περιμένουμε να γίνει σωστή έρευνα».

Για το μπάτζετ: «Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε πιο ποιοτικούς παίκτες. Τώρα δεν γνωρίζουμε πόσο θα είναι το μπάτζετ. Υπάρχει και η Ευρωπαϊκή πορεία που θα πρέπει να συμπεριλάβουμε. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε ένα ισολογισμένο μπάτζετ. Ξεφύγαμε λίγο φέτος, όμως να είναι καλά ο πρόεδρος που κάλυψε τη διαφορά».

Για τις μεταγραφές: «Οι καλοί παίκτες δεν έρχονται στην Κύπρο. Αυτό είναι γεγονός. Προσπαθούν να βρουν ένα συμβόλαιο είτε καλύτερο, είτε σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Πάντα προσπαθούμε να φέρουμε τους παίκτες γρήγορα. Το καλοκαίρι είχαμε φέρει γρήγορα τον Μπρούνο και μετά περιμέναμε να πάρουμε απαντήσεις».

Για την συνεργασία σωματείου-εταιρείας: «Δεν είχαμε σοβαρά προβλήματα. Διαφωνίες έχουμε και τις συζητάμε. Πρέπει να υπάρχουν διαφωνίες σε μία εταιρεία».

Το μήνυμα στον κόσμο: «Οι τελευταίες δύο χρονιές ήταν δύσκολες αλλά κερδίσαμε κάτι. Μαθαίνουμε από τα λάθη, αλίμονο να μην κάναμε. Θα μας βοηθήσουν στο μέλλον. Πάντα προσπαθούμε να δώσουμε όλες τις χαρές στον κόσμο κατακτώντας τίτλους, καλή ευρωπαϊκή πορεία και να είναι περήφανος για την ομάδα. Τελευταία 5 χρόνια πήραμε ένα πρωτάθλημα, δύο κύπελλα και μια ασπίδα. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου στις δύσκολες στιγμές. Να μπορούν και οι παίκτες και όποιοι είναι κοντά στην ομάδα να τους στηρίξουν και να γίνουν καλύτεροι. Με τη νέα συμφωνία η Ομόνοια θα γίνει πιο ανταγωνιστική και θα μεγαλώσει. Ο πρόεδρος ήρθε για να μείνει, θέλει να κάνει μεγαλύτερη την Ομόνοια από οτι είναι».

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όμορφες στιγμές: Επίσκεψη από τους πορτιέρο της Ομόνοιας -ΧΑΜΟΣ με Φαμπιάνο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
26/04 @ 19:11

Όμορφες στιγμές: Επίσκεψη από τους πορτιέρο της Ομόνοιας -ΧΑΜΟΣ με Φαμπιάνο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι τερματοφύλακες της Ομόνοιας επισκέφθηκαν την ακαδημία τερματοφυλάκων, Cyprus Goalkeepers School - CGS και χάρισαν χαμόγελα στους μικρούς πορτιέρο.

Εφιαλτική εμπειρία για Λοΐζου...-ThemaSports
26/04 @ 09:47

Εφιαλτική εμπειρία για Λοΐζου...

Μπορεί στην Κύπρο να ξεχώριζε με τις εμφανίσεις του φορώντας τη φανέλα της Ομόνοιας, αλλά η πρώτη... «απόπειρα» του για καριέρα στο εξωτερικό, εξελίσσεται σε «εφιάλτη» για τον νεαρό Κύπριο μεσοεπιθετικό, Λοΐζο Λοΐζου.

«Κόντρα» Σιπριάνο-Μίλετιτς-Χάμπου στην προπόνηση - Δείτε ποιος κέρδισε... (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
25/04 @ 17:19

«Κόντρα» Σιπριάνο-Μίλετιτς-Χάμπου στην προπόνηση - Δείτε ποιος κέρδισε... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα... διαφορετικό βίντεο από την προπόνηση της Ομόνοιας ανέβασε το γραφείο Τύπου της ομάδας, αφού τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι Σιπριάνο, Μίλετιτς και Χάμπος, έβαλαν... κόντρα για το ποιος θα καταφέρει να «σημαδέψει» την κάμερα με την μπάλα περισσότερες φορές!

ΒΙΝΤΕΟ: Καλό κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» και το πειραχτήρι… Αλιούμ!  -ThemaSports
24/04 @ 19:10

ΒΙΝΤΕΟ: Καλό κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» και το πειραχτήρι… Αλιούμ!

Η Ομόνοια ανέβασε βίντεο από την σημερινή προπόνηση, όπου φαίνεται πως το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα.

Ομόνοια Κ15: Πάει Θεσσαλονίκη για το διεθνές τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»-ThemaSports
24/04 @ 15:34

Ομόνοια Κ15: Πάει Θεσσαλονίκη για το διεθνές τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ