Ποιος ελέγχει την οθόνη του φιλάθλου;
Το μεγάλο παιχνίδι πλέον δεν αφορά μόνο το ποιος θα μεταδώσει τον αγώνα, αλλά και το ποιος θα βρίσκεται κάπου ανάμεσα στη δράση και στην αντίδραση.




Και ας μην είχε Ιβάν Τόνεϊ. Κι ας μην διεκδικούσε ούτε εκείνη κάτι ιδιαίτερο. Με μοναδική επιθυμία ν’ αποχαιρετήσει τον κόσμο της για το επόμενο διάστημα με ακόμα μια αξιόλογη εμφάνιση και ίσως με κάτι θετικό απέναντι στην «μηχανή των γκολ» από το Μάντσεστερ.
Η Μπρέντφορντ του Τόμας Φρανκ κατάφερε με το τελικό 1-0 το απόγευμα της Κυριακής να γίνει η μοναδική ομάδα στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, με το double των νικών κόντρα στη Σίτι!
Και είναι μια από τις ελάχιστες που το έχουν πετύχει στα χρόνια του Πεπ στους «πολίτες»! Την σεζόν 2016-2017 ήταν μόνο η Τσέλσι, το 2019-2020 η Γουλβς και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ, το 2021-2022 το πέτυχε η Τότεναμ!
england365.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις