Themasports teamΡαγδαίες εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Τόμας Τούχελ στην Μπάγερ Μονάχου θα προκύψουν μέσα στην ημέρα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μπορεί ο Τόμας Τούχελ να κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Μπάγερν Μονάχου και μάλιστα μέσα από ένα συγκλονιστικό φινάλε, ωστόσο αυτός μπορεί να είναι και ο μοναδικός τίτλος του στη Βαυαρία!
Κι αυτό γιατί όπως ισχυρίζονται στο Μόναχο, ο Γερμανός τεχνικός μπορεί και μέσα στην ημέρα (29/05) να υποβάλλει την παραίτησή του. Ο λόγος βέβαια έχει να κάνει με τις αλλαγές σε καίριες θέσεις στη διοίκηση της Μπάγερν, καθώς οι Όλιβερ Καν και Χασάν Σαλιχάμιτζιτς αποτελούν παρελθόν από το σύλλογο.
Ο Τούχελ θέλει να δει αν πλέον έχει τη στήριξη της διοίκησης, ώστε να παραμείνει, αλλιώς δεν πρόκειται να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας στον οποίο έκατσε για πρώτη φορά πριν από δύο μήνες!
www.bnsports.gr
Με μία αναμέτρηση ολοκληρώθηκε η 11 αγωνιστική του πρωταθλήματος α' κατηγορίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
24/11 @ 23:59
Με 10 από το 13' λόγω απίστευτου επεισοδίου μεταξύ συμπαικτών, η Έβερτον όχι μόνο δεν λύγισε αλλά με γκολάρα του Ντιούσμπερι-Χολ και βράχο Πίκφορντ «χαστούκισε» (0-1) τη Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ!
24/11 @ 23:16
Να απομακρυνθεί ο Τσάμπι Αλόνσο από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να επιθυμούν οι παίκτες της «βασίλισσας», λίγα 24ωρα πριν το ματς με τον Ολυμπιακό (26/11, 22:00).
24/11 @ 22:35
Απίστευτο σκηνικό στο Γιουνάιτεντ-Έβερτον, με τον έξαλλο Ιντρίσα Γκουέι να χτυπάει τον… συμπαίκτη του Μάικλ Κιν και να αποβάλλεται από τον διαιτητή, αφήνοντας την ομάδα του με 10 στο 13'!
24/11 @ 21:05
Τρεις κυπριακές ομάδες δίνουν μάχη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με στόχο την πρόκριση σε επόμενη φάση.
24/11 @ 15:49
Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος έφερε στην επιφάνεια μια άγνωστη ιστορία για τη ζωή του, αποκαλύπτοντας πως στα 28 του έδωσε μάχη με τον καρκίνο, από την οποία βγήκε νικητής.
24/11 @ 12:50
Ένα από τα πιο αποτρόπαια περιστατικά διαδικτυακής τοξικότητας ήρθε στο φως, καθώς ο Σέρτζιο Καμέλο αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το απίστευτο μήνυμα μίσους που δέχθηκε μετά το πρόσφατο 0-0 της Ράγιο Βαγιεκάνο με την Οβιέδο.
BEST OF THEMASPORTS