Καθολική αποθέωση για Σον
Στην επιστροφή του στο «Tottenham Hotspur Stadium» για πρώτη φορά από την αποχώρησή του, ο Χιούνγκ-Μιν Σον γνώρισε καθολική αποθέωση από τους φιλάθλους των «spurs»!


Μπορεί ο Τόμας Τούχελ να κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Μπάγερν Μονάχου και μάλιστα μέσα από ένα συγκλονιστικό φινάλε, ωστόσο αυτός μπορεί να είναι και ο μοναδικός τίτλος του στη Βαυαρία!
Κι αυτό γιατί όπως ισχυρίζονται στο Μόναχο, ο Γερμανός τεχνικός μπορεί και μέσα στην ημέρα (29/05) να υποβάλλει την παραίτησή του. Ο λόγος βέβαια έχει να κάνει με τις αλλαγές σε καίριες θέσεις στη διοίκηση της Μπάγερν, καθώς οι Όλιβερ Καν και Χασάν Σαλιχάμιτζιτς αποτελούν παρελθόν από το σύλλογο.
Ο Τούχελ θέλει να δει αν πλέον έχει τη στήριξη της διοίκησης, ώστε να παραμείνει, αλλιώς δεν πρόκειται να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας στον οποίο έκατσε για πρώτη φορά πριν από δύο μήνες!
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις