Η σεζόν για τον ΑΠΟΕΛ ολοκληρώθηκε με... πικρό τρόπο λόγω της μη κατάκτησης τίτλου και πλέον η επόμενη μέρα βρίσκει τους γαλαζοκίτρινους με αρκετά ανοικτά κεφάλαια.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Απαντήσεις για την οικονομική διαχείριση θα δοθούν στη γενική συνέλευση της 15ης Ιουνίου, ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι ένα σημαντικό κεφάλαιο είναι η συμφωνία με νέο προπονητή.

Η διοίκηση ήθελε να συνεχιστεί η συνεργασία με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο 53χρονος Σέρβος προπονητής σε 34 ματς στον πάγκο των γαλαζοκίτρινων κατέγραψε 21 νίκες, 8 ισοπαλίες και 5 ήττες. Η παρουσία του Μιλόγεβιτς στον πάγκο της ομάδας μπορεί να κριθεί με θετικό πρόσημο, κυρίως λόγω των πάρα πολλών... αναποδιών που αντιμετώπισε, τόσο με τους σοβαρούς τραυματισμούς και τις απουσίες, όσο και της ατυχίας που κόστισε ανεπανόρθωτα κατά την εξέλιξη αγώνων.

Ο Σέρβος τεχνικός είχε κερδίσει τον κόσμο της ομάδας και έκανε οικογένεια τους ποδοσφαιριστές σε δύσκολες συνθήκες κάτι που είχε ανάγκη ο ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν μεγάλη ανάγκη έναν προπονητή τέτοιου τύπου, που να συνδυάζει τον επαγγελματισμό του στο αμιγώς κομμάτι του κοουτσαρίσματος και παράλληλα να γίνει μέρος του ΑΠΟΕΛ.

Όσο αφορά την στελέχωση του ρόστερ αναμένονται ανακατατάξεις και τα... θετικά που μπορεί να καταμετρήσει κανείς είναι ότι μερικοί ποδοσφαιριστές με ψηλά συμβόλαια αποχωρούν χωρίς να δώσουν όσα προσδωκούσαν στον ΑΠΟΕΛ. Με πιο προσεγμένες κινήσεις ο ΑΠΟΕΛ που φέτος διεκδίκησε τον τίτλο θα ισχυροποιηθεί περισσότερο.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η μπηχτή του ΑΠΟΕΛ στην ΑΕΚ για το ματς του 2022 με Απόλλωνα... -ThemaSports
02/05 @ 15:44

Η μπηχτή του ΑΠΟΕΛ στην ΑΕΚ για το ματς του 2022 με Απόλλωνα...

Ο ΑΠΟΕΛ έριξε τα πυρά του προς Αστυνομία αλλά και την ΑΕΚ μετά την αρνητική απάντηση για παραχώρηση μέρους της Βόρειας κερκίδας στον αγώνα που θα κρίνει τον τίτλο στο ΓΣΠ.

Καυστική ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ προς Αστυνομία και ΑΕΚ: «Λυπούμαστε για την επιλογή της...»-ThemaSports
02/05 @ 14:29

Καυστική ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ προς Αστυνομία και ΑΕΚ: «Λυπούμαστε για την επιλογή της...»

Ο ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωση του τοποθετήθηκε μετά την άρνηση της αστυνομίας στο αίτημα για παραχώρηση μέρους της Βόρειας κερκίδας στον αγώνα με την ΑΕΚ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Απάντησε αρνητικά στο αίτημα του ΑΠΟΕΛ - Αναλυτικά η θέση της-ThemaSports
02/05 @ 13:47

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Απάντησε αρνητικά στο αίτημα του ΑΠΟΕΛ - Αναλυτικά η θέση της

Η αστυνομία με ανακοίνωση της ενημέρωσε για την απόφαση της να απαντήσει αρνητικά στο αίτημα του ΑΠΟΕΛ για παραχώρηση της Βόρειας κερκίδας στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Με καθαρό μυαλό για το... ξέσπασμα-ThemaSports
01/05 @ 21:05

Με καθαρό μυαλό για το... ξέσπασμα

Τη στιγμή που εκκρεμεί η οριστική απόφαση με το θέμα της βόρειας κερκίδας στον «Αρχάγγελο» ασχολούνται αποκλειστικά με τον τελικό της 11ης Μαΐου.

Ο πολύτιμος κύριος Ντονγκαλά...-ThemaSports
01/05 @ 16:14

Ο πολύτιμος κύριος Ντονγκαλά...

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Ντιεμερσί Ντονγκαλά, είναι αναμφίβολα από τους πολυτιμότερους παίκτες των «γαλαζοκιτρίνων» στο φετινό πρωτάθλημα και δικαιολογημένα είναι δεύτερος σε συμμετοχές, πίσω μόνο από τον τερματοφύλακα Μπέλετς που αγωνίστηκε και στα 35 παιχνίδια!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ