Themasports

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας, Μάριος Αργυρίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην προφορική συμφωνία μεταξύ σωματείου και εταιρείας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για την προφορική συμφωνία μεταξύ σωματείου και εταιρείας: «Οπωσδήποτε την επιβεβαιώνουμε. Δεν χρειαζόταν τόσο πολύς θόρυβος για αυτό το θέμα. Όταν αρχίζουν συζητήσεις, δεν χρειάζεται να τελειώσουν όλα σε μια βδομάδα. Χρειάζεται κάποιος χρόνος, ο καθένας είχε τις θέσεις του. Νομίζω ότι είναι ο κατάλληλος χρόνος. Στις προηγούμενες μου δηλώσεις, είχα βάλει σαν στόχο να έχουμε συμφωνία πριν το τέλος του Μάη, ούτως ώστε να μπορούσε να την παρουσιάσουμε στη Γενική Συνέλευση. Αυτό που έλεγα πάντα, είναι ότι με υπομονή και σκληρή δουλειά όλα γίνονται. Με το να συζητούμε και να κάνουμε δηλώσεις ρίχνοντας ευθύνες στη μία ή στην άλλη πλευρά, δεν βοηθά».

Για το περιεχόμενο της συμφωνίας: «Καταλήξαμε σε μια προφορική συμφωνία, έχουμε βάλει κάτω ένα περίγραμμα των κύριων θέσεων. Θα παρουσιαστεί η συμφωνία στο Δ.Σ. του σωματείου για να εγκριθεί ότι θα πάει προς ψήφιση στη Γενική Συνέλευση. Θα ενημερώσουμε τα μέλη της Ομόνοιας. Θα αναλυθεί η συμφωνία και θα δώσουμε απαντήσεις όπου χρειάζεται, να την κατανοήσουν τα μέλη του σωματείου και να ταχθούν υπέρ ή κατά».

Για το πότε θα συγκληθεί η Γενική Συνέλευση: «Το νωρίτερο που μπορεί να γίνει είναι στα μέσα Ιουνίου».

Για τη δική του εκτίμηση σχετικά με την απόφαση που θα λάβει η Γενική Συνέλευση για τη συμφωνία: «Υπολογίζω ότι θα εγκριθεί. Είναι μια συμφωνία που είναι συμφέρουσα για το σωματείο. Και από την άλλη, δίνει την ευκαιρία στον κ. Παπασταύρου να επενδύσει και να ολοκληρώσει το όραμα του. Έχουμε επιτυχίες με αυτή τη συμφωνία. Ας βάλουμε τις βάσεις για καινούριες επιτυχίες για τα επόμενα χρόνια».

Για τη χρονική διάρκεια που προνοούσε η αρχική συμφωνία: «Η αρχική συμφωνία ήταν 10+5+5. Έχουμε ένα συνεταιρισμό πλέον, και οι δυο πλευρές είναι συμμέτοχοι, όπως είπε και ο πρόεδρος. Θα το αναλύσουμε αυτό».

Για το αν θα προχωρήσουν τα σχέδια Παπασταύρου για προπονητικό κέντρο και ιδιόκτητο γήπεδο: «Ο ίδιος θα αναλύσει τον τρόπο που θα εξελίξει τα πράγματα. Θα γίνουν δηλώσεις όταν θα ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία».

Για το αν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στο σωματείο: «Ναι θα διεκδικήσω επανεκλογή. Όταν έρθει ο κατάλληλος χρόνος θα ανακοινώσω τον συνδυασμό μου».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εφιαλτική εμπειρία για Λοΐζου...-ThemaSports
26/04 @ 09:47

Εφιαλτική εμπειρία για Λοΐζου...

Μπορεί στην Κύπρο να ξεχώριζε με τις εμφανίσεις του φορώντας τη φανέλα της Ομόνοιας, αλλά η πρώτη... «απόπειρα» του για καριέρα στο εξωτερικό, εξελίσσεται σε «εφιάλτη» για τον νεαρό Κύπριο μεσοεπιθετικό, Λοΐζο Λοΐζου.

«Κόντρα» Σιπριάνο-Μίλετιτς-Χάμπου στην προπόνηση - Δείτε ποιος κέρδισε... (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
25/04 @ 17:19

«Κόντρα» Σιπριάνο-Μίλετιτς-Χάμπου στην προπόνηση - Δείτε ποιος κέρδισε... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα... διαφορετικό βίντεο από την προπόνηση της Ομόνοιας ανέβασε το γραφείο Τύπου της ομάδας, αφού τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι Σιπριάνο, Μίλετιτς και Χάμπος, έβαλαν... κόντρα για το ποιος θα καταφέρει να «σημαδέψει» την κάμερα με την μπάλα περισσότερες φορές!

ΒΙΝΤΕΟ: Καλό κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» και το πειραχτήρι… Αλιούμ!  -ThemaSports
24/04 @ 19:10

ΒΙΝΤΕΟ: Καλό κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» και το πειραχτήρι… Αλιούμ!

Η Ομόνοια ανέβασε βίντεο από την σημερινή προπόνηση, όπου φαίνεται πως το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα.

Ομόνοια Κ15: Πάει Θεσσαλονίκη για το διεθνές τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»-ThemaSports
24/04 @ 15:34

Ομόνοια Κ15: Πάει Θεσσαλονίκη για το διεθνές τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

Απάντηση Ομόνοιας για το αίτημα της Πάφου: «Δεν επικοινώνησε μαζί μας, η θέση μας παραμένει ίδια»-ThemaSports
24/04 @ 12:19

Απάντηση Ομόνοιας για το αίτημα της Πάφου: «Δεν επικοινώνησε μαζί μας, η θέση μας παραμένει ίδια»

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, ανέφερε την επίσημη θέση της Λευκωσιάτικης ομάδας για το αίτημα της Πάφος FC για αλλαγή έδρας στον τελικό του κυπέλλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ