Αιώνια πιστοί: Συναντήθηκαν με Παπασταύρου και Αργυρίδη
Συνάντηση είχε το οργανωμένο σύνολο της Ομόνοιας Λευκωσίας με τους Σταύρο Παπασταύρου και Μάριο Αργυρίδη
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά όσα είπε:
Για το χθεσινό παιχνίδι: «Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας για τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο "Στέλιος Κυριακίδης". Δυστυχώς δεν συνδυάστηκε με το αποτέλεσμα που θέλαμε».
Για το πώς κρίνεται η σεζόν για την Πάφο: «Εξαρτάται πως θα το δει κάποιος. Σιγουρά είναι αποτυχία, γιατί θεωρούμε πως η ομάδα έχει την ποιότητα και όλα τα εχέγγυα για να κατακτήσει κάποιον τίτλο ή να βγει στην Ευρώπη. Σημαντικό ότι ήμασταν μέχρι τέλους σε κύπελλο και Ευρώπη, όμως είναι ότι πιο χειρότερο το ότι δεν πέτυχαμε τίποτα από αυτά. Νομίζω ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας, αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι. Θεωρώ ότι είχαμε την τύχη στα χέρια μας σε πολλά σημεία του πρωταθλήματος και δεν διαχειριστήκαμε με τον καλύτερο τρόπο κάποια πράγματα. Να πω ότι μόλις χθες ανατρέψαμε κάποιο ματς τη φετινή σεζόν. Φαίνεται πως όταν έκαιγε η μπάλα, δεν είχαμε την απαιτούμενη προσοχή να αντιδράσουμε και είμαστε εδώ που είμαστε».
Για την αλλαγή προπονητή στα μέσα της σεζόν: «Γίνεται μια αλλαγή προπονητή, η έλευση προπονητή φέρνει συνήθως μια αντίδραση. Είχαμε μια αντίδραση, ήμασταν πολύ καλοί με την Ομόνοια στο ματς κυπέλλου. Η αντίδραση βγήκε, από την άλλη όμως είναι και το ότι δεν είναι ότι καλύτερο να αλλάζεις προπονητή στα μέσα της σεζόν. Χάσαμε και τον Ζάιρο σε μια πολύ σημαντική φάση του πρωταθλήματος. Καταλήγω όμως ότι είχαμε την τύχη στα χέρια μας και την κλωτσήσαμε».
Για το ότι οι Ζάιρο και Πίττας πήραν το βραβείο του πρώτου σκόρερ: «Σημαντικό ότι Κύπριος πήρε αυτό το βραβείο. Σημαντικό και για μας όμως, ότι ο αρχηγός μας αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ. Είχε και κάποιές ατυχίες φέτος και θεωρώ ότι αυτό είναι τεράστιο επίτευγμα».
Για το αν υπάρχουν προτάσεις για Ζάιρο: «Προτάσεις υπάρχουν και για άλλους ποδοσφαιριστές, όμως αν δεν ικανοποιηθεί η ομάδα, δεν θα φύγει κάποιος».
Για ποιους παίκτες υπάρχουν προτάσεις: «Υπάρχουν προτάσεις για αρκετούς ποδοσφαιριστές, όμως καμιά εξ αυτών δεν ικανοποιεί την ομάδα μας. Ηλικιακά οι ποδοσφαιριστές μας είναι στο pick της ποδοσφαιρικής τους καριέρας και θεωρώ ότι θα έχουμε αρκετές προτάσεις. Από την άλλη, έχουμε αρκετούς ποιοτικούς παίκτες που θέλουν να έρθουν στην ομάδα μας. Είναι μια χρονιά που πρέπει να είμαστε πολύ πιο πεισμωμένοι και σοφότεροι για να πετύχουμε τους στόχους μας».
Για τον Κανέ: «Θα γίνει προσπάθεια, ήδη είμαστε σε επαφές και είμαστε πολύ κοντά».
Για προπονητή: «Θα γνωρίζουμε πολύ σύντομα. Προσπαθείς να μειώσεις το ρίσκο σου, να βρεις κάποιον που να γνωρίζει την Κυπριακή πραγματικότητα, αν είναι εφικτό. Ευελπιστούμε ότι θα βρούμε τον κατάλληλο και ότι η ομάδα αυτή θα βγει ακόμη πιο ψηλά».
Για το αν ο Γκιαρέτα είναι ο επόμενος τεχνικός διευθηντής: «Δεν πρόκειται να μπούμε ούτε στη διαδικασία διάψευσης, ούτε στη διαδικασία επαλήθευσης».
Για Μιλόγεβιτς: «Μας ενδιαφέρουν όλοι οι καλοί ποδοσφαιριστές, τεχνικοί διευθυντές και προπονητές. Από τη μία, μας ξενίζει ότι μας συνδέουν συνεχώς με τον οποιαδήποτε. Από την άλλη όμως, δείχνει ότι είμαστε ελκυστικός προορισμός και ότι μεγαλώσαμε σαν ομάδα».
Για το τι γίνεται με το θέμα του γηπέδου: «Έχει καταντήσει κουραστικό. Είναι ένα πρόβλημα, δεν θέλουμε να είμαστε πρόσφυγες στο Κυπριακό πρωτάθλημα και να παίζουμε σε άλλη πόλη, δεν υπάρχει γήπεδο που να πληροί τα κριτήρια πρώτης κατηγορίας στην Πάφο. Θεωρούμε πως έπρεπε να βρεθεί μια λύση για το "Στέλιος Κυριακίδης", είμαστε σίγουροι πως όλοι μαζί μπορούμε να βρούμε μια λύση. Θεωρώ ότι θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο. Θα ζητήσουμε συνάντηση με ΚΟΑ, τους Βουλευτές της Πάφου και με αντιπρόσωπο από την Κυβέρνηση. Αναμένουμε ότι πολύ σύντομα θα μας καλέσουν σε αυτή τη συνάντηση».
Για το αν θα αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος: «Υπάρχει κάποια ενημέρωση, πολλά λέγονται. Έτσι κι αλλιώς θα γίνει Γενική Συνέλευση για αυτό το θέμα».
Για την εκλογική συνέλευση της ΚΟΠ: «Είναι τον Αύγουστο, αλλά νομίζω ότι θα γίνουν νωρίτερα οι εκλογές. Θεωρώ ότι στα μέσα Ιουνίου θα έχουμε ενημέρωση για το πώς θα είναι το πρωτάθλημα της νέας σεζόν».