Themasports

Διαβάστε όσα δήλωσε στη Συνέντευξη Τύπου μετά την άνετη νίκη στο τρίτο παιχνίδι της σειράς με τον ΠΑΟΚ, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στην ανάγκη του Ολυμπιακού να ολοκληρώσει τη σεζόν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στάθηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά την άνετη νίκη στο τρίτο παιχνίδι της σειράς με τον ΠΑΟΚ, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Αφού ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας για την στήριξή τους, τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι« δεν πρόκειται να υποτιμήσουν ούτε τον Παναθηναϊκό ούτε το Περιστέρι bwin στους τελικούς, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση του Ταρίκ Μπλακ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά και την ομάδα μας για την πρόκριση στους τελικούς. Και στα τρία ματς ο ΠΑΟΚ παρουσίασε ωραίες ιδέες και καλή εκτέλεση από την περιφέρεια. Απλά ήταν δύσκολο για αυτούς να το κάνουν για 40 λεπτά. Να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας. Μετά την περιπέτεια μας στο Final 4 και για ένα ματς που για πολλούς το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο, ήρθαν εδώ για να ενθαρρύνουν την ομάδα μας ενόψει της συνέχειας».

«Ο κόσμος δέθηκε με την ομάδα μας, το έδειξαν και τα sold out και τα εισιτήρια που κόψαμε. Και για τους φιλάθλους μας και για τους ουδέτερους φιλάθλους που αγαπούν το μπάσκετ, ο Ολυμπιακός έδωσε φέτος μια ξεχωριστή νότα με την παρουσία του στην Ευρωλίγκα. Δυστυχώς το τελευταίο σουτ στον τελικό ήταν κόντρα στο πεπρωμένο μας, στη χαρά μας. Όπως είπε και ο Ανδρέας Γκατζούλης, ο αθλητισμός είναι ένα βιβλίο που αλλάζεις σελίδα και πας στην επόμενη. Η αποθέωση του κόσμου στην ομάδα, το χειροκρότημα και η μεγάλη διάθεση να αγοράσουν διαρκείας και για του χρόνου, δείχνει πως αυτό που παρουσιάζει η ομάδα μας είναι κάτι που τους γεμίζει».

«Θέλουμε να ολοκληρώσουμε με τρίτο τίτλο τη σεζόν και δεν υποτιμούμε κανέναν τίτλο. Φυσικά δεν υποτιμούμε ούτε τον Παναθηναϊκό ούτε το Περιστέρι. Δεν το κάναμε όλη τη σεζόν, πάντα σεβόμαστε τον αντίπαλο και θα παίξουμε με συγκέντρωση».

Για την κατάσταση του Μπλακ: «Ακολουθεί μια θεραπεία. Επειδή έχουμε μια εβδομάδα ακόμα, πιστεύω πως θα βρει τον χρόνο να προετοιμαστεί για το ματς. Θα πάμε μέρα με τη μέρα, δεν το ξέρω αυτή τη στιγμή».

Πηγή: sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ απάντηση Μπαρτζώκα: «Στοχευμένη προπαγάνδα εναντίον μου από Γιαννακόπουλο και τους γύρω-γύρω» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
18/04 @ 19:58

ΝΕΑ απάντηση Μπαρτζώκα: «Στοχευμένη προπαγάνδα εναντίον μου από Γιαννακόπουλο και τους γύρω-γύρω» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τα όσα τον κατηγορεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ΚΑΙ στη συνέντευξη Τύπου μετά το Ολυμπιακός-Προμηθέας.

Μπαρτζώκας: «Ο Γιαννακόπουλος μου επιτίθεται εδώ και μήνες - Μάλλον θέλουν να φύγω από τον Ολυμπιακό»-ThemaSports
18/04 @ 19:33

Μπαρτζώκας: «Ο Γιαννακόπουλος μου επιτίθεται εδώ και μήνες - Μάλλον θέλουν να φύγω από τον Ολυμπιακό»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για στοχοποίηση του από πλευράς Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ολυμπιακός-Προμηθέας 80-69: Rotation δέκα παικτών στην επιστροφή του Πετρούσεφ και τώρα Βαρκελώνη-ThemaSports
18/04 @ 19:19

Ολυμπιακός-Προμηθέας 80-69: Rotation δέκα παικτών στην επιστροφή του Πετρούσεφ και τώρα Βαρκελώνη

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μοίρασε το χρόνο συμμετοχής σε 10 παίκτες, στο ματς κόντρα στον Προμηθέα, στο οποίο επέστρεψε στη δράση ο Φιλίπ Πετρούσεφ, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει με 80-69 και να στρέφει το ενδιαφέρον του στα playoffs της EuroLeague με την Μπαρτσελόνα.

Η αντίδραση του Γιαννακόπουλου κάτω από το ποστ του Ολυμπιακού για τα συλλυπητήρια στον Αταμάν-ThemaSports
18/04 @ 17:05

Η αντίδραση του Γιαννακόπουλου κάτω από το ποστ του Ολυμπιακού για τα συλλυπητήρια στον Αταμάν

Ο Ολυμπιακός εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στον Εργκίν Αταμάν για την απώλεια του πατέρα του και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε με ένα emoji κάτω από την ανάρτηση των ερυθρόλευκων.

Μάρκους Χάουαρντ: Η σεζόν της «απογείωσης», με τον γρηγορότερο ρυθμό σκοραρίσματος στην ιστορία της EuroLeague!  -ThemaSports
16/04 @ 18:00

Μάρκους Χάουαρντ: Η σεζόν της «απογείωσης», με τον γρηγορότερο ρυθμό σκοραρίσματος στην ιστορία της EuroLeague!

Η σεζόν του Μάρκους Χάουαρντ στέκεται επάξια δίπλα στις κορυφαίες που έχουμε δει στην EuroLeague από άποψη σκοραρίσματος. Και υπάρχουν ορισμένοι ιδιαίτεροι αριθμοί που το αποδεικνύουν.

Μπορίς Ντιαό: H μορφή στη δαγκεροτυπία-ThemaSports
16/04 @ 22:44

Μπορίς Ντιαό: H μορφή στη δαγκεροτυπία

Χάλκινες πλάκες εμποτισμένες με ιώδιο διαμορφώνουν μέσω αναθυμιάσεων φωτοευαίσθητο ιωδίδιο του αργύρου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ