Οι δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας Σωφρόνη Αυγουστή μετά το ματς με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Συγχαρητήρια στην ομάδα, στη διοίκηση, στον κόσμο. Έχουμε αρκετή δουλειά από σήμερα. Πρέπει να ετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτεροι για τη νέα χρονιά. Μαζί με τον κόσμο θα αρχίσουμε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μας και περιμένουμε τη νέα σεζόν. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας ώθησε στο να πετύχουμε τη νέα χρονιά».

Για τους στόχους και τη νέα σεζόν: «Τους στόχους τους καθορίζει η ομάδα. Με όλους στο «Ηλίας Πούλλος» θα δούμε τις αδυναμίες της ομάδες. Με τη διοίκηση θα προσπαθήσουμε να φέρουμε όσο το δυνατό καλύτερους ποδοσφαιριστές για τη νέα χρονιά».

Για το ξέσπασμα του στην κατάκτηση του κυπέλλου: «Κανενός δεν αρέσει να χάνει ένα τρόπαιο. Όταν είσαι Κύπριος προπονητής δεν θα έχεις πολλές ευκαιρίες. Κάθε μέρα περνάς εξετάσεις. Οι χρονιές είναι μεγάλες και έχει αλλάξει το πρωτάθλημα. Γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστικό και πρέπει να ετοιμαστούμε. Στις μεγάλες ομάδες δεν σταματά ποτέ ο προγραμματισμός».

Για τον Φώτη Παπουλή: «Είναι μεγάλο κεφάλαιο για το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Ήμασταν συμπαίκτες και τον είχα ως ποδοσφαιριστή δύο φορές. Είναι ένας πετυχημένος ποδοσφαιριστής που πέρασε από τα κυπριακά γήπεδα και εύχομαι κι άλλοι να είχαν την πορεία του Φώτη. Του ευχηθήκαμε τα καλύτερα».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όμορφες στιγμές: Επίσκεψη από τους πορτιέρο της Ομόνοιας -ΧΑΜΟΣ με Φαμπιάνο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
26/04 @ 19:11

Όμορφες στιγμές: Επίσκεψη από τους πορτιέρο της Ομόνοιας -ΧΑΜΟΣ με Φαμπιάνο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι τερματοφύλακες της Ομόνοιας επισκέφθηκαν την ακαδημία τερματοφυλάκων, Cyprus Goalkeepers School - CGS και χάρισαν χαμόγελα στους μικρούς πορτιέρο.

Εφιαλτική εμπειρία για Λοΐζου...-ThemaSports
26/04 @ 09:47

Εφιαλτική εμπειρία για Λοΐζου...

Μπορεί στην Κύπρο να ξεχώριζε με τις εμφανίσεις του φορώντας τη φανέλα της Ομόνοιας, αλλά η πρώτη... «απόπειρα» του για καριέρα στο εξωτερικό, εξελίσσεται σε «εφιάλτη» για τον νεαρό Κύπριο μεσοεπιθετικό, Λοΐζο Λοΐζου.

«Κόντρα» Σιπριάνο-Μίλετιτς-Χάμπου στην προπόνηση - Δείτε ποιος κέρδισε... (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
25/04 @ 17:19

«Κόντρα» Σιπριάνο-Μίλετιτς-Χάμπου στην προπόνηση - Δείτε ποιος κέρδισε... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα... διαφορετικό βίντεο από την προπόνηση της Ομόνοιας ανέβασε το γραφείο Τύπου της ομάδας, αφού τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι Σιπριάνο, Μίλετιτς και Χάμπος, έβαλαν... κόντρα για το ποιος θα καταφέρει να «σημαδέψει» την κάμερα με την μπάλα περισσότερες φορές!

ΒΙΝΤΕΟ: Καλό κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» και το πειραχτήρι… Αλιούμ!  -ThemaSports
24/04 @ 19:10

ΒΙΝΤΕΟ: Καλό κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» και το πειραχτήρι… Αλιούμ!

Η Ομόνοια ανέβασε βίντεο από την σημερινή προπόνηση, όπου φαίνεται πως το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα.

Ομόνοια Κ15: Πάει Θεσσαλονίκη για το διεθνές τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»-ThemaSports
24/04 @ 15:34

Ομόνοια Κ15: Πάει Θεσσαλονίκη για το διεθνές τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ