Άρης: Διακαής πόθος ο Φαν Βέερτ από την ΑΕΚ

Άρης: Διακαής πόθος ο Φαν Βέερτ από την ΑΕΚ

Ο Τομ Φαν Βέερτ αποτελεί τον εκλεκτό του Άρη για την κορυφή της επίθεσης, ενόψει της νέας σεζόν.

Τόσο ο Γκρέι που ξεκίνησε τη χρονιά βασικός, όσο κι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά που επέστρεψε στα μισά της σεζόν, με δανεισμό από τον Ολυμπιακό, δεν πρόσφεραν τις προσδοκώμενες βοήθειες στους “κίτρινους”. 

Το θέμα του επιθετικού αποτελεί “πληγή” για τον Άρη τα τελευταία χρόνια και στην Αλκμήνης βλέπουν τη λύση στο πρόσωπο του Τόμας Φαν Φέερτ. 

Ο Ολλανδός επιθετικός της ΑΕΚ αποτελεί τον διακαή πόθο των “κιτρίνων” σύμφωνα με τη “Live Sport”, από τη στιγμή άλλωστε που έχουν αποκατασταθεί και οι σχέσεις των δύο συλλόγου.  

Στον Άρη θέλουν τον 33χρονο στράικερ έστω με ετήσιο δανεισμό για έναν χρόνο και οψιόν αγοράς του, εφόσον ανάψει το “πράσινο φως” για την αποχώρησή του ο Αλμέιδα. 

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Λατρεία για τον Πέτρο από την Πορτογαλία!

Λατρεία για τον Πέτρο από την Πορτογαλία!

Υπέγραψε τη νίκη πρόκριση επί της Ανόρθωσης, ο Πέδρο Μάρκες. Ο Πορτογάλος πέρα από το δίμπαλο, είχε κεφαλιά στο δοκάρι στο ξεκίνημα της επανάληψης, γενικότερα ήταν κίνδυνος-θάνατος για την αντίπαλη άμυνα και τον καινούργιο κίπερ της Κυρίας.