Ματς… ακατάλληλο για καρδιακούς έγινε τα ξημερώματα στο Μαϊάμι, εκεί όπου οι Σέλτικς έκαναν το 3-3 με τη νίκη 104-103 κυριολεκτικά στο φινάλε του αγώνα με τους Χιτ!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το Game 6 ανάμεσα στις δύο φιναλίστ της Ανατολής ήταν τρελό και η Βοστώνη ήταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι με την ώθηση της εξέδρας κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή. Στα 3 δευτερόλεπτα για τη λήξη του ματς, ο Τζίμι Μπάτλερ επιχείρησε να σουτάρει για τρίποντο, πήρε φάουλ και έκανε το 3/3 στις βολές διαμορφώνοντας το 103-102.

Υπολόγιζαν, όμως, χωρίς τον Ντέρικ Γουάιτ, ο οποίος σε «νεκρό» χρόνο πέτυχε ένα ιστορικό καλάθι και έστειλε το ματς στο Game 7, το οποίο θα γίνει στη Βοστώνη που είναι η 4η ομάδα στην ιστορία του NBA που ισοφαρίζει τη σειρά μετά από 3-0.

Δείτε το καλάθι του Ντέρικ Ουάιτ στην εκπνοή του Game 6 στο Μαϊάμι:

 

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Τζέισον Τέιτουμ με 31 πόντους (12 ριμπάουντ και 5 ασίστ), ενώ τον ακολούθησε ο Τζέιλεν Μπράουν με 26 πόντους και 10 ριμπάουντ (συν 3 ασίστ). O MVP του ματς, Ντέρικ Ουάιτ, ολοκλήρωσε τον αγώνα με 11 πόντους, 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Εκείνος που ξεχώρισε για τους Χιτ ήταν ο Τζίμι Μπάτλερ με 24 πόντους, 11 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Τα δωδεκάλεπτα: 29-34, 53-57, 72-79, 103-104

Sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

NBA: Οι Πέλικανς πέταξαν εκτός playoffs Κινγκς και Βεζένκοβ, νίκη με 105-98 και τώρα... Θάντερ-ThemaSports
20/04 @ 08:45

NBA: Οι Πέλικανς πέταξαν εκτός playoffs Κινγκς και Βεζένκοβ, νίκη με 105-98 και τώρα... Θάντερ

Μία κλάση ανώτεροι οι Πέλικανς, επικράτησαν πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ με 105-98 των Κινγκς στα play-in της Δύσης και προκρίθηκαν στα playoffs, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Θάντερ. Πήρε χρόνο συμμετοχής ο Βεζένκοβ στον τελευταίο αγώνα της σεζόν.

NBA: Οι Χιτ διέλυσαν τους Μπουλς με 112-91 και προκρίθηκαν στα playoffs, όπου τους περιμένουν οι Σέλτικς-ThemaSports
20/04 @ 08:30

NBA: Οι Χιτ διέλυσαν τους Μπουλς με 112-91 και προκρίθηκαν στα playoffs, όπου τους περιμένουν οι Σέλτικς

Οι Χιτ μετέτρεψαν τον αγώνα των play-in με τους Μπουλς σε παράσταση για έναν ρόλο, διέσυραν με 112-91 το Σικάγο και προκρίθηκαν ως 8οι στα playoffs της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς

Ξεκινούν τη σειρά με Πέισερς χωρίς Γιάννη οι Μπακς - Αισιοδοξία ότι θα επιστρέψει στην πορεια!-ThemaSports
17/04 @ 08:39

Ξεκινούν τη σειρά με Πέισερς χωρίς Γιάννη οι Μπακς - Αισιοδοξία ότι θα επιστρέψει στην πορεια!

Οι Μιλγουόκι Μπακς θα ξεκινήσουν χωρίς τον τραυματία Γιάννη Αντετοκούνμπο τη σειρά playoffs με τους Πέισερς, ωστόσο αισιοδοξούν ότι ο Έλληνας σταρ θα προλάβει να επιστρέψει πριν αυτή ολοκληρωθεί.

Πρώτοι και καλύτεροι οι Θαντερ, διέλυσαν τους Μάβερικς με 49άρα - Όλα τα ζευγάρια σε playoffs και play-ins στη Δύση-ThemaSports
15/04 @ 08:15

Πρώτοι και καλύτεροι οι Θαντερ, διέλυσαν τους Μάβερικς με 49άρα - Όλα τα ζευγάρια σε playoffs και play-ins στη Δύση

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ συνέτριψαν με 135-86 τους Ντάλας Μάβερικς και τερμάτισαν στην πρώτη θέση στη δυτική περιφέρεια του ΝΒΑ. Δείτε τα ζευγάρια της post season.

Τερμάτισαν τρίτοι και παίζουν με Πέισερς στα playoffs οι Μπακς - Όλα τα ζευγάρια της Ανατολής-ThemaSports
15/04 @ 08:04

Τερμάτισαν τρίτοι και παίζουν με Πέισερς στα playoffs οι Μπακς - Όλα τα ζευγάρια της Ανατολής

Oι Μπακς ηττήθηκαν από τους Ορλάντο Μάτζικ 113-88 και τερμάτισαν στην τρίτη θέση της Ανατολής, κάτι που σημαίνει πως θα παίξουν με τους Πέισερς στον πρώτο γύρο των playoffs. Δείτε όλα τα ζευγάρια.

Οι Μπακς έχουν «τελικό» πριν τα playoffs - Τα σενάρια για τον αντίπαλό τους-ThemaSports
13/04 @ 11:49

Οι Μπακς έχουν «τελικό» πριν τα playoffs - Τα σενάρια για τον αντίπαλό τους

Οι Μιλγουόκι Μπακς μετά την ήττα τους από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, έχουν μπει σε περιπέτειες αναφορικά με την 2η θέση στην ανατολική περιφέρεια.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ