Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για Γιάννη Πετράκη ο εκ. Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας όμως δεν έμεινε μέχρι εκεί.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στη Cytavision πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στους υποψήφιους για τον ερυθρόλευκο πάγκο είναι και ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου, ο οποίος ήταν βοηθός του Σάββα Πουρσαϊτίδη και τώρα εκτελεί χρέη υπηρεσιακού.
Ο Χριστοδούλου αξιολογήθηκε θετικά και ίσως μονιμοποιηθεί, κάτι που θα διαφανεί μέχρι τέλος Μαίου.
Τι δήλωσε ο Γιώργος Καζαμίας:
«Μέχρι το τέλος του Μάη θα έχουμε νέο προπονητή, σίγουρα στις πρώτες μέρες του Ιούνη. Είναι ένα από τα ονόματα ο Γιάννης Πετράκης. Αξιολογήθηκε θετικά όπως και ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου».

Η συνέλευση των μελών ενέκρινε τη εμπλοκή του ιδιοκτήτη της εταιρίας ΙC Markets Aντριου Μπουντζίσκι στην εταιρία διαχείρισης της ΑΕΛ, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/07 @ 12:07
Την απόκτηση του Κύπριου αμυντικού Παναγιώτη Αρτυματά ανακοίνωσε η Νέα Σαλαμίνα.
29/06 @ 14:56
Η Νέα Σαλαμίνα ετοίμασε ένα βίντεο για τα εισιτήρια διαρκείας, όπου ενημερώνει τον κόσμο ότι ξεκίνησε η διάθεση...
28/06 @ 12:05
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Sportime.gr» στα ραντάρ του Πανιωνίου βρίσκεται ο πρώην φορ της Νέας Σαλαμίνας, Φιορίν Ντουρμισάι.
27/06 @ 17:42
Η ανακοίνωση.
25/06 @ 18:44
Η Νέα Σαλαμίνα κάνει κάλεσμα για τα εισιτήρια διαρκείας.
24/06 @ 12:16
H Νέα Σαλαμίνα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θωμά Νικολάου.
BEST OF THEMASPORTS