«Χτύπησε» τατουάζ το πρωτάθλημα με Νάπολι ο Σπαλέτι

«Χτύπησε» τατουάζ το πρωτάθλημα με Νάπολι ο Σπαλέτι

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έκανε τατουάζ το πρωτάθλημα που κατέκτησε με τη Νάπολι.

Μπορεί φήμες να τον θέλουν να αποχωρεί από τον πάγκο της Νάπολι, ωστόσο ο Λουτσιάνο Σπαλέτι προχώρησε σε μια κίνηση που δείχνει πολλά.

Ο Ιταλός προπονητής έκανε τατουάζ στο αριστερό του χέρι το πρωτάθλημα της Νάπολι μαζί με μια ιταλική σημαία με τον αριθμό «3», μιας και πρόκειται για το τρίτο πρωτάθλημα στην ιστορία των «παρτενοπέι».

Για τον 64χρονο προπονητή αυτό ήταν το τρίτο πρωτάθλημα της καριέρας του, μετά τα δύο που είχε κατακτήσει ως προπονητής της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, το 2007 και το 2008.

Ο Σπαλέτι φέρεται να είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον πάγκο της Νάπολι λόγω κακής σχέσης με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. Μάλιστα, σενάρια θέλουν τον Λουίς Ενρίκε επικρατέστερο αντικαταστάτη του Ιταλού προπονητή, εφόσον τελικά δεν συνεχίσει.

Σπαλέτι: Έκανε τατουάζ το πρωτάθλημα με Νάπολι

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Με δυο... αυτογκόλ και λύτρωση στο 94', η Άρσεναλ γλίτωσε το κάζο και διατηρείται στην κορυφή!

Με δυο... αυτογκόλ και λύτρωση στο 94', η Άρσεναλ γλίτωσε το κάζο και διατηρείται στην κορυφή!

Αν η μοίρα στέλνει σημάδια, τότε η Άρσεναλ πήρε δυο από αυτά. Όσα και τα αυτογκόλ που χρειάστηκε κόντρα στη Γουλβς για το 2-1, που διαμορφώθηκε στο 94' σε ένα Έμιρεϊτς που λίγο έλειψε να υποστεί σοκ!