LIVE: ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ 0-2 (ΗΜΙΧΡΟΝΟ)
Η ΑΕΛ κοντράρεται απόψε (19:00) με τον ΑΠΟΕΛ στο «κεκλεισμένων των θυρών» στάδιο «Αλφαμέγα» για την 23η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan και το ThemaSports.com σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Τζωρτζιής, όπως είπε, είναι μόνιμος κάτοικος Κύπρου και έχει την υποχρέωση να εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία, κάτι που εκκρεμεί τα τελευταία 7 χρόνια. Για αυτό το λόγο, από τη στιγμή που ο αθλητής διαμένει στην Κύπρο, το Τμήμα Στρατολογίας του Υπουργείου Άμυνας αποφάσισε να πάρει πρόταση στον Υπουργό για εκτέλεση φέτος των υποχρεώσεων του με την καλή διάθεση να του δοθούν όλες οι διευκολύνσεις που χρειάζεται ώστε να μην επηρεαστεί η καριέρα του.
Με αυτό τον τρόπο, σημείωσε, από τη μια ο Βλαδίμηρος εκπληρώνει την υποχρέωση του έναντι του κράτους και της Κυπριακής Δημοκρατίας, και από την άλλη απαλλάσσεται η καριέρα του από αυτό το «εμπόδιο» που εκκρεμεί εδώ και χρόνια.
Ο κ. Στυλιανού τόνισε ξανά πως η καλή διάθεση από το Υπουργείο και την Εθνική Φρουρά να βοηθήσει τον αθλητή υπάρχει και αν χρειάζεται να απουσιάζει κάποιες μέρες στο εξωτερικό για τους αγώνες του, αυτό μπορεί να γίνεται καθώς ο ίδιος ο Τζωρτζιής ζει το υπόλοιπο διάστημα στην Κύπρο.
«Η πρόταση από το Τμήμα Στρατολογίας φέτος ήταν να καταταχθεί ο Τζωρτζιής και να τον βοηθήσουμε να κάνει και τις αθλητικές του υποχρεώσεις αλλά και παράλληλα και τη θητεία του», είπε ο κ. Στυλιανού σημειώνοντας πως ο Υπουργός Άμυνας Μιχάλης Γιωργάλλας έχει δει την πρόταση αυτή και συμφωνεί, ξεκαθαρίζοντας και ο ίδιος πως είναι στη διάθεση του αθλητή και της οικογένειας του για να βοηθήσει.
Ο κ. Στυλιανού είπε πως το Υπουργείο αντιλαμβάνεται πως ο αθλητής έχει συμβόλαια με εταιρείες και μια σημαντική καριέρα στο εξωτερικό και είναι έτοιμο να βοηθήσει, σημειώνοντας πως το ίδιο έχει πράξει και με άλλους σπουδαίους αθλητές και πως δεν έχει καταστρέψει την καριέρα κανενός.
Πηγή: ΚΥΠΕ