Ανδρέας Χρίστου

Ο σκόρερ του χρυσού τέρματος στον τελικό που χάρισε το 16ο Κύπελλο στην Ομόνοια ήταν και ο MVP της σε ολόκληρη τη διοργάνωση!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Ομόνοιας στον τελικό του Κυπέλλου και όχι μόνο! Στον τελικό σκόραρε στο 85ο λεπτό το γκολ που έκρινε τον αγώνα και φυσιολογικά ψηφίστηκε ως ο MVP του τελικού.

Από εκεί και πέρα η σεζόν του Ιρανού φορ χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο πρώτο μισό πριν πάει στο Μουντιάλ όπου φάνηκε πως χρειαζόταν χρόνο προσαρμογής ενώ στο μυαλό του ήταν και η διοργάνωση στο Κατάρ. Στο δεύτερο μέρος έχουμε τον Καρίμ του Κυπέλλου...

Στο πρωτάθλημα γενικότερα η χρονιά δεν κύλησε καλά για την Ομόνοια όμως στο Κύπελλο οι πράσινοι έφτασαν και φέτος στην κατάκτηση με τον Καρίμ να κάνει τη διαφορά στα προημιτελικά με ΑΠΟΕΛ, στα ημιτελικά με Πάφο και στον τελικό με ΑΕΛ!

Έχουμε και λέμε... Στον πρώτο προημιτελικό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της Ομόνοιας στην ήττα με 1-2 ενώ στον επαναληπτικό σκόραρε το πρώτο τέρμα στη νίκη με 0-2 που έφερε την μεγάλη πρόκριση.

Στα ημιτελικά μετατράπηκε σε... σερβιτόρο και μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα με την Πάφο πρωταγωνίστησε στη μεγάλη νίκη-πρόκριση στο ΓΣΠ.

Οι πράσινοι επικράτησαν με 3-1 και ο Ανσαριφάρντ έδωσε την ασίστ στον Μιξ για το 1-1 ενώ ήταν αυτός που εκτέλεσε με πάσα το κόρνερ στο 78' όπου ο Κασάμα σκόραρε με σουτ για το 2-1!

 

Πρωταγωνιστής από τα προημιτελικά μέχρι και τον τελικό ο Καρίμ με τους Ομονοιάτες να ευελπιστούν να το κάνει και του χρόνου σε όλες τις διοργανώσεις!

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΣΕΜΕΔΟ-ThemaSports
30/04 @ 19:10

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΣΕΜΕΔΟ

Η χρηματιστηριακή αξία του Γουίλι Σεμέδο, έφθασε το 1εκ. σύμφωνα με το transfermarkt.

ΔΙΕΨΕΥΣΕ / ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ-ThemaSports
30/04 @ 23:03

ΔΙΕΨΕΥΣΕ / ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Διέψευσε μεγάλη μερίδα οπαδών της Ομόνοιας ο Γιάννης Αναστασίου.

Η αλήθεια για Μίλετιτς...-ThemaSports
30/04 @ 16:24

Η αλήθεια για Μίλετιτς...

Δεύτερη σεζόν του Νεμάνια Μίλετιτς με την φανέλα της Ομόνοιας.

Κορυφαίος στο «αιώνιο» ο Μίλετιτς-ThemaSports
30/04 @ 13:00

Κορυφαίος στο «αιώνιο» ο Μίλετιτς

MVP της αναμέτρησης με το ΑΠΟΕΛ αναδείχτηκε ο Νεμάνια Μίλετιτς.

Για πρώτη φορά!-ThemaSports
30/04 @ 20:41

Για πρώτη φορά!

Ακούγεται απίστευτο αλλά η Ομόνοια φέτος δεν κέρδισε την Πάφο στο ΓΣΠ.

Δημητρίου: «Η Ομόνοια πάντα διεκδικεί την 1η θέση και δεν συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο»-ThemaSports
30/04 @ 11:45

Δημητρίου: «Η Ομόνοια πάντα διεκδικεί την 1η θέση και δεν συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM και το γραφείο Τύπου του «τριφυλλιού», δημοσίευσε κείμενο με αυτούσιες τις δηλώσεις του.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ