Πόλυς Χαραλάμπους

Κύριος ήρθε πριν 11 χρόνια στον Απόλλωνα, κύριος φεύγει από την Ομόνοια. Στα 38 του χρόνια, ο Φώτης Παπουλής, ένιωσε ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να κρεμάσει τα παπούτσια…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένας από τους πιο προικισμένους παίχτες, που δούλεψαν στο νησί μας, κατά την τελευταία δεκαετία. Έχει χυθεί παρά πολύ μελάνι για να περιγραφούν οι ικανότητες και τα προσόντα του «Παπούλαρου» (όπως τον αποκαλούσαν οι Απολλωνίστες στα 8 χρόνια που ήταν στην Λεμεσό), όλα αυτά τα χρόνια.

Φεύγει χορτασμένος από διακρίσεις ο Ελλαδίτης άσος. Από το 2012 που πάτησε το πόδι του στο νησί, έχει σηκώσει 3 κύπελλα με τον Απόλλωνα, ενώ συμμετείχε 4 φορές στους ομίλους του Γιουρόπα Ληγκ.

Από το καλοκαίρι του 2020 που πήρε την μεγάλη απόφαση να φορέσει τα πράσινα, την πρώτη χρονιά… έσπασε το ρόδι, πανηγυρίζοντας το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του. Ακολούθησαν τα δυο συνεχόμενα κύπελλα. Επίσης, φορώντας την φανέλα με το τριφύλλι, συμμετείχε στους ομίλους του Γιουρόπα το 2021 και στους ομίλους του Κόνφερενς το 2022.

Είναι τόσα πολλά τα μετάλια και τα «παράσημα» που έβαλε στην συλλογή του, που πρέπει να ετοιμάσει ειδική βιτρίνα στο σπίτι του!

Εκείνο που θα τον συγκινήσει ιδιαίτερα, είναι η εκτίμηση της ποδοσφαιρικής κοινής γνώμης του νησιού, ότι πρόκειται για έναν επαγγελματία που τίμησε το ψωμί που έφαγε και με το παραπάνω. Από χθες βράδυ, που ανακοίνωσε βουρκωμένος το τέλος της καριέρας, πέφτουν βροχή τα εγκωμιαστικά σχόλια στα Κοινωνικά δίχτυα... 

Aπο Ομονοιάτες, Απολλωνίστες και όχι μόνο. 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος»-ThemaSports
03/05 @ 13:42

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος»

Φωτογραφίες από την χθεσινή προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος» δημοσιοποίησε στα social media η Ομόνοια.

Δημοσίευμα για ΑΛΙΟΥΜ και Χάμαρμπι: «Θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να πει «όχι» στην Ομόνοια»-ThemaSports
02/05 @ 20:32

Δημοσίευμα για ΑΛΙΟΥΜ και Χάμαρμπι: «Θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να πει «όχι» στην Ομόνοια»

Σύμφωνα με σημερινό (02/05) δημοσίευμα της σουηδικής ιστοσελίδας fotbolldirekt.se, στη Χάμαρμπι προβληματίζονται για τον τραυματισμό του Εράμπι και σκέφτονται να πάρουν ξανά πίσω στην ομάδα τους, τον Καμερουνέζο μεσοεπιθετικό, Σαϊντού Αλιούμ που αγωνίζεται ως δανεικός στην Ομόνοια.

Συνέχισε την προετοιμασία της η Ομόνοια ενόψει Πάφου - Πλάνα από την προπόνηση (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 18:27

Συνέχισε την προετοιμασία της η Ομόνοια ενόψει Πάφου - Πλάνα από την προπόνηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέχισε σήμερα (02/05) την προετοιμασία της η Ομόνοια, ενόψει του ματς της 11ης Μαϊου με αντίπαλο την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης», για την τελευταία (34η) αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΟΥΖΟΧΟ: Η εμπειρία του στο «Όλντ Τράφορντ», η Εθνική Νιγηρίας και η θέση που έπαιζε στο ξεκίνημα της καριέρας του (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 16:57

ΟΥΖΟΧΟ: Η εμπειρία του στο «Όλντ Τράφορντ», η Εθνική Νιγηρίας και η θέση που έπαιζε στο ξεκίνημα της καριέρας του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νιγηριανός διεθνής τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Φράνσις Ουζόχο, παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ιστορικό παιχνίδι του «τριφυλλιού» με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ», για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ της σεζόν 2022-2023.

Ομόνοια: 5η σερί παρουσία στην Ευρώπη-ThemaSports
02/05 @ 11:55

Ομόνοια: 5η σερί παρουσία στην Ευρώπη

Η Ομόνοια παρουσιάζει όλα τα δεδομένα των παρουσιών της τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη

Πήρε το βραβείο του ο Μίλετιτς! (Φωτογραφία)-ThemaSports
02/05 @ 10:15

Πήρε το βραβείο του ο Μίλετιτς! (Φωτογραφία)

Ο κόσμος δίκαια τον ψήφισε ως πολυτιμότερο στο ντέμρπι με τον ΑΠΟΕΛ και ο Μίλετιτς πήρε το βραβείο του

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ