Γιάννης Ιωάννου

Πανέτοιμη για να διεκδικήσει το 8ο κύπελλο της ιστορίας της είναι η ΑΕΛ, η οποία κοντράρεται το βράδυ (19:00) της Τετάρτης (24/05) με την Ομόνοια στον τελικό που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι "κίτρινοι" προέρχονται από μία κάκιστη σεζόν στο πρωτάθλημα με πάρα πολλά προβλήματα... πάσης φύσεως, όμως έχουν μία μεγάλη ευκαιρία σε ένα ματς 90 ή 120 λεπτών αν οδηγηθεί στην παράταση (ή και στα πέναλτι), να σώσουν τη χρονιά, κατακτώντας το βαρύτιμο τρόπαιο και εξασφαλίζοντας παράλληλα ευρωπαϊκό εισιτήριο, που θα δημιουργήσει άλλες προοπτικές ενόψει της νέας χρονιάς.

Για τουλάχιστον αύριο, καλούνται άπαντες να τα... αφήσουν όλα στην άκρη, να ξεχάσουν τα διοικητικά, τον κακό προγραμματισμό, τους πολλούς τραυματισμούς και όλα τα τραγελαφικά που έλαβαν χώρα τη φετινή περίοδο και να γίνουν μία γροθια με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου, απέναντι σε μία αποφασισμένη Ομόνοια που είναι το φαβορί για τη νίκη, έστω κι αν είθισται να λέμε το... τετριμμένο, ότι δηλαδή σε έναν τελικό οι πιθανότητες είναι 50-50.

Όταν μία ομάδα σε έναν τελικό έχει καλύτερο ρόστερ, την παράδοση υπέρ της και αγωνίζεται και στην έδρα της, είναι αυτονόητο πως είναι φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου, γι΄ αυτό και η ΑΕΛ καλείται να πιάσει το μάξιμουμ της απόδοσης της, να βγάλει εγωισμό και κυρίως πάθος για να ελπίζει ότι θα καταφέρει να διαψεύσει τα προγνωστικά.

Σε αυτό το ματς, όσοι αγωνιστούν βασικοί, αλλά και όσοι έρθουν από τον πάγκο, θα πρέπει να... γυαλίζει το μάτι τους και να δείξουν από το πρώτο λεπτό που θα μπουν στο γήπεδο, πόσο πολύ θέλουν αυτό το τρόπαιο με πράξεις και όχι... στα λόγια.

Ο Κύπριος τεχνικός της ΑΕΛ πάντως, προετοίμασε όσο καλύτερα μπορούσε την ομάδα του, δίνοντας έμφαση στο τακτικό, αλλά και στο πνευματικο κομμάτι και αισιοδοξεί ότι στο τέλος του αγώνα, η ομάδα του θα είναι αυτή που θα πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο της που θα δώσει βροντερό παρών στο ΓΣΠ, για να επιστρέψουν όλοι μαζί νικητές και κυπελλούχοι στη Λεμεσό για να συνεχιστεί το ξέφρενο πάρτι, μαζί με τους υπόλοιπους ΑΕΛίστες που δεν θα μπορούν να είναι παρόντες στον τελικό στη Λευκωσία.

Σημειώνουμε ότι ο Χρήστος Χαραλάμπους πήρε στην αποστολή όλους τους παίκτες (σ.σ. αύριο θα ανακοινώσει την 23άδα) και έχει καταλήξει στο αγωνιστικό του πλάνο, το οποίο ενδέχεται να έχει 1-2 αλλαγές, ίσως και κάποια έκπληξη, σε σχέση με τους έντεκα που παρέταξε στην πρόβα τζενεράλε της 17ης Μαϊου κόντρα στην Καρμιώτισσα στο "Αλφαμέγα".

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΑΚΡΗΣ / ΞΕΧΩΡΙΣΕ-ThemaSports
04/05 @ 12:18

ΜΑΚΡΗΣ / ΞΕΧΩΡΙΣΕ

Ο Ανδρέας Μακρής ξεχώρισε την φετινή περίοδο, παρά την κακή σεζόν της ΑΕΛ.

Η προσεγμένη επιλογή ενός... ικανού Τεχνικού Διευθυντή, θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για την επόμενη χρονιά-ThemaSports
03/05 @ 17:04

Η προσεγμένη επιλογή ενός... ικανού Τεχνικού Διευθυντή, θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για την επόμενη χρονιά

Από την στιγμή που η νέα διοίκηση της ΑΕΛ αποφάσισε να προσλάβει Τεχνικό Διευθυντή για την επόμενη σεζόν (2024-2025) για να ακολουθήσει το συγκεκριμένο μοντέλο, προκειμένου να έχει εκείνος το κουμάντο στο κεφάλαιο του , θα πρέπει να περάσει από... «κόσκινο» όλους τους υποψήφιους, ούτως ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη… -ThemaSports
30/04 @ 13:02

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη…

Έχει διαρρεύσει από το πρωί, ότι ένας από τους υποψήφιους για το πόστο του αθλητικου διευθυντή στην ΑΕΛ, είναι ο Παναγιώτης Γιάννου (τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας της ΑΕΚ). Επιβεβαιώνεται από ενημερωμένες πηγές, ότι βρίσκεται στην μικρή λίστα (με τέσσερα ονόματα), αλλά όχι ότι είναι μια ανάσα από την πρόσληψη του…

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»-ThemaSports
29/04 @ 22:04

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»

Οι δηλώσεις του Αλέξη Γαρπόζη μετά το ματς με την Δόξα.

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ-ThemaSports
27/04 @ 11:00

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ

Έχει παρθεί η απόφαση στην ΑΕΛ, ότι θα προχωρήσουν στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ