Στους Παγκύπριους Αγώνες Τένις Ο.Α. Αμμοχώστου η ηγεσία του ΚΟΑ

Στους Παγκύπριους Αγώνες Τένις Ο.Α. Αμμοχώστου η ηγεσία του ΚΟΑ

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης και το μέλος του ΔΣ Μιχάλης Ιωάννου παρευρέθηκαν στους Παγκύπριους Αγώνες Τένις Κατηγορίας 1 2023, που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αμμοχώστου το Σάββατο 20 Μαΐουστη Λεμεσό.

 

 

Εκπροσωπώντας τον Οργανισμό, ο Ανδρέας Μιχαηλίδης στον χαιρετισμό του τόνισε τη διαχρονική στήριξη του ΚΟΑ προς το τένις και την Ομοσπονδία Αντισφαίρισης Κύπρου, ενώ παράλληλα συνεχάρη τον φίλο Πρόεδρο του Ομίλου Ροδίοvα Παναγιώτου και τους συνεργάτες του, για την άρτια διοργάνωση. Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ συμμετείχε στις απονομές των επάθλων και συνεχάρη τους νικητές.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Πονοκέφαλος» για Μπεργκ για βασικό παίκτη του που τραυματίστηκε

«Πονοκέφαλος» για Μπεργκ για βασικό παίκτη του που τραυματίστηκε

Άτυχος στάθηκε ο αμυντικός της Ομόνοιας, Σαάντ Αγκουζούλ στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, αφού τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή.