Σήμερα Δευτέρα στις 12:30 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ η Συνέντευξη Τύπου του τελικού.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στην παρουσία του Προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα και εκπροσώπων των διαγωνιζομένων ομάδων, καθώς και εκπροσώπων της χορηγού εταιρείας Coca- Cola.

LIVE ενημέρωση:

Σωφρόνης Αυγουστή: «Είχαμε κάποια προβλήματα. Όσοι είναι στο 100% θα αγωνιστούν»

Χρίστος Χαραλάμπους: «Θα είναι έξω οι Κ. Νεοφύτου και Κατσανίκλιτς».

Σωφρόνης Αυγουστή: «Δεν υπάρχει φαβορί. Και οι δύο έχουμε ετοιμάσει τα πλάνα μας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι... ποιος θα γελάσει ποιου; Και ποιοι παίκτες θα είναι στην μέρα τους.

Χρίστος Χαραλάμπους: «Είναι τιμή για κάποιον κύπριο προπονητή να έιναι σε τελικό. Ακόμα μεγαλύτερη αξία έχει η κατάκτησή του. Η στατιστική δεν παίζει μεγάλο ρόλο σε τελικούς. Θα παίξει ρόλο το πάθος, ίσως ο πιο τυχερός. Αυτός θα είναι ο Κυπελλούχος».

Κούσουλος: «Αρχικά να πω ότι είμαστε χαρούμενοι που είμαστε ξανά στον τελικό. Προετοιμαστήκαμε για να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα. Θα ακολουθήσουμε τις οδηγείες του προπονητή, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κατακτήσουμε το τρόπαιο.».

Τεξέιρα: «Μοιρασμένες πιθανότητες. Αγωνίζονται στον τελικό δύο ομάδες που το αξίζουν. Ελπίζω να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πετύχουμε το στόχο μας».

Σωφρόνης Αυγουστή: «Συγχαρητήρια στον Άρη. Είναι ο στόχος μας εξαρχής, είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι και θα ασχοληθούμε μόνο με τη δική μας ομάδα και στο τι θα κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω πολύ σε αυτά τα παιδιά. Το πιο σημαντικό είναι να έρθουμε στο γήπεδο και να φύγουμε όλοι υγιείς. Όποιος κερδίσει θα τον συγχαρούμε».

Χρίστος Χαραλάμπους: «Να συγχαρώ τον Άρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πολύ τυχερός και ευλογημένος που θα ηγηθώ αυτού του συλλόγου στον τελικό. Στο γήπεδο θα κριθούν όλα και σε ένα τελικό είναι 50-50, σε τέτοια παιχνίδια αυτό που κάνει τη διαφορά είναι το πάθος. Το μήνυμά μου προς τον κόσμο είναι να σεβαστούμε ο ένας τον άλλο γιατί θα υπάρξει ένας νικητής».

Ερώτηση προς τον κ. Σοφοκλέους αν θα μείνει στην ΑΕΛ: «Πρώτιστη έγνοια στην ΑΕΛ είναι η κατάκτηση. Όλα τα άλλα είναι μετά. Δεν είναι ώρα. Αυτά δεν έχουν σχέση με αυτό. Δεν θα επιτρέψουμε διάσπαση στον κόσμο της ΑΕΛ. Μετά τον τελικό θα τα πούμε είτε το κατακτήσουμε είτε όχι.»

Δημήτρης Γρηγόρη: «Δεν μπορούσε να είναι εδώ σήμερα ο πρόεδρος. Θα είναι εδώ την ημέρα του τελικού. Η 23η φορά που θα έιμαστε σε τελικό. Πάμε για την 16η φορά κατάκτησής του. Δεν θα είναι εύκολο. Είναι 50-50. Προετοιμαζόμαστε εδώ και καιρό. Πιστεύουμε στο τιμ και τους παίκτες. Λυπούμαστε για τον κόσμο που δεν θα είναι στο γήπεδο. Το μεγαλύτερό μας πρόβλημα ήταν για να εξυπηρετήσουμε όλους που έχουν διαρκείας και τα καταφέρουμε. Θέλουμε ένα αθλητοπρεπές παιχνίδι χωρίς έκτροπα. Ο διαιτητής είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο. Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ, θα προσπαθήσουμε να το πάρουμε μαζί».

Ανδρέας Σοφοκλέους: «Ελπίζω η ομάδα μας να κερδίσει το Κύπελλο. Ξεκινώντας τη σεζόν, βάζεις στόχους. Οι στόχοι έχουν με την κατάκτηση ενός τίτλου ή την έξοδο στην Ευρώπη. Στο πρωτάθλημα μείναμε στο β’ γκρουπ. Δύο ιστορικές ομάδες θα αναμετρηθούν για τον τίτλο. Ελπίζω και πιστεύω η ομάδα μας να τα καταφέρε. Είναι ένας αγώνας 90 λεπτών και πρέπει να παιχτεί στο γήπεδο, να σεβαστούμε ο ένας τον άλλο και να λήξει στον αγωνιστικό χώρο. Δόθηκαν γύρω στις 70 προσκλήσεις σε παιδιά με ειδικές ανάγκες που μας έδωσε η ΚΟΠ για να παρευρεθούν στον αγώνα».

Στο γήπεδο θα βρεθούν ο Stavento και η Ήβη Αδάμου για να διασκεδάσουν το φίλαθλο κοινό.

Τελικός Κυπέλλου Κύπρου: Έρχεται ο ρεφ του τελικού στο Μουντιάλ!

Χαιρετισμός Γιώργου Κούμα που δίνει συγχαρητήρια στον Άρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και στις ΑΕΛ και Ομόνοια για την πορεία τους μέχρι τον τελικό.

Ευδιάθετος Σοφοκλέους στη συν. Τύπου του τελικού - Έκανε είσοδο με... πειράγματα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Αρχηγοί και προπονητές πόζαραν με το κυπελλο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επεξήγηση φάσεων και κανονισμών για 9η (Α΄όμιλος) και 12η (Β' όμιλος) αγωνιστική-ThemaSports
03/05 @ 15:14

Επεξήγηση φάσεων και κανονισμών για 9η (Α΄όμιλος) και 12η (Β' όμιλος) αγωνιστική

Το Τμήμα Διαιτησίας της ΚΟΠ αναλύει και επεξηγεί φάσεις από τους αγώνες του Πρωταθλήματος Cyta για καλύτερη κατανόηση των αποφάσεων των διαιτητών και του VAR, της εφαρμογής των κανονισμών διαιτησίας και του πρωτοκόλλου του VAR. 

Ολυμπιακός: «Χρυσάφι» στα ταμεία από την UEFA - Με τελικό και κούπα παίρνει 5 εκατ.!-ThemaSports
03/05 @ 11:54

Ολυμπιακός: «Χρυσάφι» στα ταμεία από την UEFA - Με τελικό και κούπα παίρνει 5 εκατ.!

Έχοντας εξασφαλισμένα περίπου 11,5 εκατ. ευρώ από τη φετινή του ευρωπαϊκή πορεία, ο Ολυμπιακός προσβλέπει σε πολύ περισσότερα στο φινάλε της σεζόν!

«Πολύ φοβάμαι ότι θα τρέχουμε για να φτιάξουμε την κατάσταση...»-ThemaSports
03/05 @ 10:55

«Πολύ φοβάμαι ότι θα τρέχουμε για να φτιάξουμε την κατάσταση...»

Ανάρτηση του Εκτελεστικού Προέδρου ΠΑ.Σ.Π Σπύρου Νεοφυτίδη σχετικά με το πρωτόκολλο που υπογράφτηκε για τις διευκολύνσεις αθλητών.

Όλα υπέρ του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι-τίτλου, αλλά η ΑΕΚ θα παίξει μια ΖΑΡΙΑ για... όλα ή τίποτα!-ThemaSports
02/05 @ 19:30

Όλα υπέρ του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι-τίτλου, αλλά η ΑΕΚ θα παίξει μια ΖΑΡΙΑ για... όλα ή τίποτα!

Η ΑΕΚ θέλει μόνο νίκη στο ντέρμπι της 11ης Μαΐου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και εκτός από τους «γαλαζοκίτρινους», θα έχει «αντίπαλο» και την κακή προϊστορία, αφού αγνοεί τη νίκη στο γήπεδο της πρωτεύουσας απέναντι στον ΑΠΟΕΛ εδώ και σχεδόν 8,5 χρόνια!

ΖΩΝΤΑΝΑ και στον ALPHA Κύπρου το σούπερ ντέρμπι ΤΙΤΛΟΥ ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ!-ThemaSports
02/05 @ 17:38

ΖΩΝΤΑΝΑ και στον ALPHA Κύπρου το σούπερ ντέρμπι ΤΙΤΛΟΥ ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Cablenet, ενημερώνει ότι το μεγάλο ντέρμπι της 11η Μαϊου στο ΓΣΠ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ που θα κρίνει τον πρωταθλητή της σεζόν 2023-2024, θα μεταδοθεί ζωντανά πέραν από το αθλητικό κανάλι της CablenetSports1 και σε ανοικτή ζώνη με παράλληλη σύνδεση μέσω του Άλφα Κύπρου!

Στις 17:00 θα αρχίσει ο αγώνας Δόξα - Εθνικός (10/5)-ThemaSports
02/05 @ 10:25

Στις 17:00 θα αρχίσει ο αγώνας Δόξα - Εθνικός (10/5)

Άλλαξε η ώρα στο παιχνίδι Δόξα - Εθνικός

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ