Ο Πολωνός διαιτητής Σιμόν Μαρτσίνιακ θα διαιτητεύσει τον τελικό του Κυπέλλου Coca - Cola μεταξύ της ΑΕΛ και της Ομόνοιας την ερχόμενη Τετάρτη στο ΓΣΠ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η σχετική αποκάλυψη έγινε από τον Πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα στη συνέντευξη τύπου για τον τελικό.
Ο Μαρτσίνιακ θεωρείται αυτή την στιγμή ο κορυφαίος διαιτητής στην Ευρώπη. Πρόκειται για το διαιτητή που τον περασμένο Δεκέμβριο σφύριξε στον τελικό του Μουντιάλ μεταξύ της Αργεντινής και της Γαλλίας. Την περασμένη εβδομάδα ήταν διαιτητής στον επαναληπτικό ημιτελικό αγώνα του Champions League μεταξύ της Μάνστεστερ Σίτι και της Ρεάλ Μαδρίτης.
Μάλιστα ο Πολωνός, ο οποίος είναι εκ των κορυφαίων ρεφ στον κόσμο αυτή την στιγμή, είχε έρθει τον περασμένο Ιανουάριο στο νησί μας και είχε διαιτητεύσει τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Άρης για το Κύπελλο.
Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίστηκε η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/11 @ 17:38
Οι 11άδες του ματς Άρης-Freedom24 Krasava Ε.Ν.Υ
08/11 @ 20:12
Δείτε από τη Cytavision, τα στιγμιότυπα της σημερινής αναμέτρησης που διεξήχθη στο Δασάκι ανάμεσα στον Εθνικό Άχνας και τον Απόλλωνα, για τη 10η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.
08/11 @ 14:39
Δείτε τις εντεκάδες των ομάδων στην αναμέτρηση μεταξύ Ακρίτα Χλώρακας και Ολυμπιακού.
08/11 @ 09:52
Νέα έρευνα του CIES (Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών), έρχεται να φέρει στο φως της δημοσιότητας στατιστικά στοιχεία που αφορούν άμεσα τόσο το ελληνικό όσο και το κυπριακό ποδόσφαιρο.
08/11 @ 08:32
Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα Σάββατο 8 Νοεμβρίου, η 10η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.
08/11 @ 20:53
Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίστηκε η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
BEST OF THEMASPORTS