Την αρχική της πρόταση προς τη Γουέστ Χαμ για την απόκτηση του Ντέκλαν Ράις ετοιμάζει η Άρσεναλ, έχοντας σε πρώτη προτεραιότητα τον Βρετανό μέσο για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το φετινό «τρένο» του πρωταθλήματος μοιάζει να χάθηκε οριστικά για την Άρσεναλ, τα κέρδη, όμως, μιας εξαιρετικά πετυχημένης χρονιάς σαφώς και παραμένουν. Οι Κανονιέρηδες πέτυχαν το step-up, έπαιξαν υπέροχο ποδόσφαιρο σε μεγάλα σημεία της σεζόν και πάλεψαν σχεδόν μέχρι τέλους για το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 19 χρόνια, υπερβαίνοντας κατά πολύ το αρχικό ταβάνι τους.

Πλέον, έχοντας κερδίσει σημαντικό έδαφος, το σύνολο του Μίκελ Αρτέτα βαδίζει για την απόλυτη εκτόξευση τη νέα σεζόν, τόσο σε Premier League όσο και στο Champions League που θα επιστρέψει μετά από επτά ολόκληρα χρόνια. Και γι' αυτό οι Gunners σκοπεύουν να ενισχύσουν σημαντικά το ρόστερ, ξεκινώντας από τη μεσαία γραμμή και ιδανικά με τον Ντέκλαν Ράις.

Ο Άγγλος διεθνής μέσος της Γουέστ Χαμ αποτελεί τον Νο1 στόχο που έχουν θέσει στη μεταγραφική τους λίστα οι Λονδρέζοι, οι οποίοι σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ετοιμάζουν την προσφορά που θα καταθέσουν προς τους Χάμερς στο τέλος της σεζόν.

Η Άρσεναλ δεν έχει κάνει ακόμα την «κρούση» σε ένδειξη σεβασμού προς τη Γουέστ Χαμ που έχει μπροστά της έναν ευρωπαϊκό τελικό (Conference League) και οι διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο, με τους Κανονιέρηδες πάντως να είναι αποφασισμένοι να «κλείσουν» τον 24χρονο αμυντικό χαφ, η χρηματιστηριακή αξία του οποίου υπολογίζεται στα 80 εκατομμύρια ευρώ.
 
Gazzetta.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σπουδαία επιτυχία για Κέρκεζ (Φωτογραφία)-ThemaSports
02/05 @ 11:00

Σπουδαία επιτυχία για Κέρκεζ (Φωτογραφία)

Ανήμερα των γενεθλίων του ο Ντούσαν Κέρκεζ οδήγησε την Μπότεφ Πλόβντιφ στον τελικό

Κώστας Τσιμίκας: Βόμβα από τους Άγγλους για το μέλλον του!-ThemaSports
01/05 @ 22:04

Κώστας Τσιμίκας: Βόμβα από τους Άγγλους για το μέλλον του!

Τι αναφέρουν στην Αγγλία για το αύριο του Κώστα Τσιμίκα.

Κάνουν... ουρά για τον Τιάγκο Σίλβα οι ομάδες: Και αυτός τις παίζει στα δάχτυλα του!-ThemaSports
01/05 @ 20:51

Κάνουν... ουρά για τον Τιάγκο Σίλβα οι ομάδες: Και αυτός τις παίζει στα δάχτυλα του!

Ο Τιάγκο Σίλβα φαίνεται πως έχει στα χέρια του πολλές και διαφορετικές προτάσεις από ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον.

Πέρσι ήταν η Μπράιτον, φέτος είναι η Μπόρνμουθ: Αξίζει ο Άντονι Ιραόλα το βραβείο του προπονητή της χρονιάς;-ThemaSports
01/05 @ 20:15

Πέρσι ήταν η Μπράιτον, φέτος είναι η Μπόρνμουθ: Αξίζει ο Άντονι Ιραόλα το βραβείο του προπονητή της χρονιάς;

Άντονι Ιραόλα. Ο προπονητής της χρονιάς. Ακόμη και αν δεν πάρει πρωτάθλημα. Ακόμη και αν δεν βγει στην Ευρώπη. Είναι «επικό» αυτό που πραγματοποιεί φέτος με την Μπόρνμουθ. Από την αδιανόητη συγκομιδή βαθμών, μέχρι το… Champions League που θα διεκδικούσε, αν το πρωτάθλημα ξεκινούσε τον Νοέμβριο!

Νέο δημοσίευμα για το ΜΕΛΛΟΝ του Κάστανου - Η Σαλερνιτάνα και οι... υποψήφιοι μνηστήρες-ThemaSports
01/05 @ 19:17

Νέο δημοσίευμα για το ΜΕΛΛΟΝ του Κάστανου - Η Σαλερνιτάνα και οι... υποψήφιοι μνηστήρες

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας tuttosalernitana.com, το μέλλον του Κύπριου διεθνή μέσου, Γρηγόρη Κάστανου στη Σαλερνιτάνα παραμένει αβέβαιο, παρότι όπως αναφέρει, είναι από τους λίγους παίκτες της ομάδας που διασώθηκε στη φετινή «καταστροφική» χρονιά στη Serie A.

Λίβερπουλ: Κανένα «ευχαριστώ» στον Κλοπ - Ακυρώνει το «αντίο» λόγω... αποτυχίας!-ThemaSports
01/05 @ 18:22

Λίβερπουλ: Κανένα «ευχαριστώ» στον Κλοπ - Ακυρώνει το «αντίο» λόγω... αποτυχίας!

Αγγλικό Μέσο αποκαλύπτει την πρόθεση της Λίβερπουλ... να μην «αποχαιρετήσει» όπως πρέπει τον Κλοπ!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ