ThemasportsΜε ένα μακροσκελές μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, εκφράζει την αγανάκτηση του και επιτίθεται στην ΚΟΠ με... ειρωνική διάθεση, για τον απίστευτο της σε ότι αφορά το φετινό πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας, το οποίο θα ολοκληρωθεί τέλος Μαϊου, παρότι η Κύπρος ήταν από τις χώρες πουν δεν διέκοψαν το πρωτάθλημα τους την περίοδο που διεξαγόταν το Μουντιάλ στο Κατάρ!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά το καυστικό μήνυμα του:
«Θέλω να στείλω τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μου προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ένα πρωτάθλημα, το οποίο έστω και δεν σταμάτησε κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα ολοκληρωθεί στις 28 του Μάη, λαμβάνοντας υπόψη πως τον περασμένο χρόνο η προετοιμασία ξεκίνησε στις 15 Ιουνίου, ενώ αυτό θα συμβεί και φέτος για τέσσερις Κυπριακές ομάδες (που θα αγωνιστούν στα προκριματικά των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων).
Γι’ αυτό ευχαριστώ πολύ που θα αγωνιζόμαστε για 11,5 μήνες και είναι κάτι που όλοι οι παίκτες εκτιμούν απ’ τα βάθη της καρδιάς τους, καθώς με τόση ξεκούραση είμαι σίγουρος πως η επόμενη σεζόν θα είναι ευεργετική και δεν θα έχουμε τραυματισμούς. Ελπίζω να συνεχίσετε να λαμβάνετε πάντοτε υπόψη την υγεία και γενικότερα το καλό των ποδοσφαιριστών που έστω κι αν δεν είμαστε σημαντικό κομμάτι του ποδοσφαίρου, μας κάνετε να αισθανόμαστε ως τέτοιο.
Ξέρω πως θα είναι δύσκολο για εσάς να χαρείτε τους δύο μήνες διακοπών κατά τον Αύγουστο και τον Ιούλιο, όπως θα πράξουμε εμείς στις δύο εβδομάδες που θα έχουμε, όμως ελπίζω να χαρείτε και ξεκουραστείτε αρκετά ενόψει της νέας σεζόν, καθώς θα έχετε μια εξίσου σημαντική δουλειά με αυτήν που πράξατε φέτος. Ευχαριστώ πολύ.
Υ.Γ. Δεν θέλω να πω κάτι για άλλες χώρες που σταμάτησαν κατά το Παγκόσμιο Κύπελλο, έχοντας τον ίδιο αριθμό ομάδων με το πρωτάθλημα μας, το ίδιο σύστημα διεξαγωγής με εμάς και τελείωσαν δυο εβδομάδες πιο νωρίς... Είναι τρελοί».
Δείτε το ποστάρισμα του:

Δείτε από τη Cytavision, τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης που διεξήχθη απόψε στο στάδιο «Άλφαμεγα» ανάμεσα στην Πάφος FC και τη Βιγιαρεάλ, για την 4η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/11 @ 11:57
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Άντρος Σωτηρίου.
04/11 @ 16:49
Ο πρώην άσος του ΑΠΟΕΛ, Ιβάν Αλέχο προκάλεσε την αποβολή του αντιπάλου του Ντιέγκο Ορμίγκο, με ένα φιλί στις καθυστερήσεις του αγώνα της Βαγιαδολίδ με την Γρανάδα (2-1).
04/11 @ 13:07
Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Ομόνοια εξέδωσε ο ΑΠΟΕΛ.
04/11 @ 11:59
O ΑΠΟΕΛ ανάρτησε φωτογραφικό υλικό από την πρωινή προπόνηση της ομάδας στον Αρχάγγελο.
04/11 @ 17:55
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ball Boyz on tour» της Cablenet ήταν αυτή την φορά ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Αποκάλυψε για πρώτη φορά την κόντρα που είχε με την ομάδα που λίγο έλειψε να τον στείλει στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ.
02/11 @ 09:17
Όταν ο ΑΠΟΕΛ απέκτησε τον περασμένο Γενάρη τον Πιέρο Σωτηρίου, λέχθηκε αρκετές φορές από πάρα πολύ κόσμο, όταν ήταν μία κίνηση ουσιαστικά... «περιττή», αφού η ομάδα της Λευκωσίας χρειαζόταν επείγουσα ενίσχυση σε άλλες γραμμές αντί στην επίθεση της.
BEST OF THEMASPORTS