ΑΕΚτζήδικη τρέλα: Χιλιάδες κόσμου έξω από την OPAP Arena - Τι γίνεται 6 ώρες πριν από το ματς με Βόλο

ΑΕΚτζήδικη τρέλα: Χιλιάδες κόσμου έξω από την OPAP Arena - Τι γίνεται 6 ώρες πριν από το ματς με Βόλο

Τρέλα από τους οπαδούς της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον Βόλο (20:00) για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Basket League, με χιλιάδες κόσμου να βρίσκεται στην OPAP Arena σχεδόν 6 ώρες πριν από το παιχνίδι.

Η τρέλα για το πρωτάθλημα είναι μεγάλη στην ΑΕΚ και δεν κρύβεται. Η τελευταία απόδειξη για αυτό ήρθε από τον κόσμο της ομάδας, αφού χιλιάδες οπαδοί βρέθηκαν έξω από την OPAP Arena περίπου 6 ώρες πριν από τον αγώνα με τον Βόλο (14/05, 20:00), όπου η "Ένωση" θέλει να πανηγυρίσει το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Ο προαύλιος χώρος, οι καφετέριες και τα εστιατόρια γέμισαν από (πολύ) νωρίς, σε μία ημέρα που υπολογίζεται ότι περίπου 100.000 φίλοι της ομάδας θα γεμίσουν την Νέα Φιλαδέλφεια.

Δείτε φωτογραφίες:

sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ολυμπιακός: Πάει για έναν μήνα εκτός δράσης ο Μόντε Μόρις

Ολυμπιακός: Πάει για έναν μήνα εκτός δράσης ο Μόντε Μόρις

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού αναφορικά με τον τραυματισμό του Μόντε Μόρις, όπως το μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.