Φιλοξενούμενη ομάδα ΑΠΟΛΛΩΝ
Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, θα παραχωρηθεί η βόρεια κερκίδα και θα λειτουργήσει μόνο η είσοδος Ν2 του σταδίου. Διευκρινίζεται ότι είσοδος θα επιτραπεί στην κερκίδα η οποία καθορίζεται στο εισιτήριο και ότι σε διαφορετική περίπτωση ΔΕΝ θα επιτρέπεται η είσοδος στο στάδιο.
Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση τους προς και από το στάδιο, οι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ καλούνται να κατευθυνθούν προς το ΑΛΦΑΜΕΓΑ Stadium, δια μέσου του αυτοκινητόδρομου {Α6} προς Πάφο, της εξόδου προς το φράγμα Κούρρη και στη συνέχεια μέσω της οδού Παρθενώνος (1ο στρίψιμο δεξιά). Ακολούθως από την 1η έξοδο {αριστερά} του νέου κυκλικού κόμβου, να κατευθυνθούν προς το στάδιο. Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ μπορούν να σταθμεύσουν το όχημά τους στους προκαθορισμένους χώρους του σταδίου για τους φιλοξενούμενους.
Σχετικό είναι το σχεδιάγραμμα των δρομολογίων των οπαδών του ΑΡΗ και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ καθώς και των χώρων στάθμευσης οχημάτων των φίλων των δύο ομάδων.
Τονίζεται σε όλους ότι,
- Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων
- Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα
- Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού
- Απαγορεύεται η είσοδος εντός του σταδίου, φιλάθλων που έχουν στην κατοχή τους σακίδια ώμου και προστατευτικά κράνη μοτοσικλετιστών
- Το σκαρφάλωμα στα κάγκελα του σταδίου δεν επιτρέπεται
Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.
Σε κανένα πρόσωπο που αποκρύβει το πρόσωπο του, δεν θα επιτρέπεται να διακινείται τόσο στο περιβάλλοντα χώρο του σταδίου όσο και στις κερκίδες
Για τους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝΑ το σημείο συλλογής προσωπικών αντικειμένων είναι έξω από την είσοδο Ν2 και για τους οπαδούς του ΑΡΗ στα νότια ταμεία.
Λόγω της πυκνής τροχαίας κίνησης που αναμένεται στους αυτοκινητόδρομους κατά τη μετάβαση και την αποχώρηση των φιλάθλων από το στάδιο, καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, υπομονετικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της Αστυνομίας.
Η Αστυνομία θα βρίσκεται στην περιοχή του ΑΛΦΑΜΕΓΑ Stadium για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους, αλλά και για την πρόληψη και καταστολή οποιωνδήποτε πράξεων βίας από μέρους οποιουδήποτε.
Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία στη Λεμεσό, μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 25-805050, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 και για περιστατικά επείγουσας ανάγκης στον τηλεφωνικό αριθμό 112.
Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο Σωματεία, καλούν τους οπαδούς τους αλλά και τους φιλάθλους που θα παρευρεθούν στον αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια. Η Αστυνομία και οι επιτηρητές θα βρίσκονται σε όλους τους χώρους του σταδίου για την ασφάλεια, εξυπηρέτηση και προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και παρακαλούνται οι φίλαθλοι όπως συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών και της Αστυνομίας.