Ανόρθωση: Ανακοίνωσε τον Χαράλαμπο Παρπεττά στη θέση του Υπεύθυνου Επικοινωνίας
Η Ανόρθωση ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χαράλαμπο Παρπεττά, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Υπεύθυνου Επικοινωνίας.




Με επιβλητικό τρόπο, οι Λέικερς έκλεισαν θέση στους τελικούς της Δύσης, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Νάγκετς του Γιόκιτς, μετά τη νίκη (122-101) επί των Γουόριορς και το 4-2 στη μεταξύ τους σειρά.
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έκανε… βασιλική εμφάνιση, έχοντας 30 πόντους, 9 ριμπάουντ και 9 ασίστ, ενώ ο Άντονι Ντέιβις έκανε double-double (17 πόντοι, 20 ριμπάουντ).
O Όστιν Ριβς ( 23 πόντοι) μαζί με τον ΝτιΆντζελο Ράσελ (19 πόντοι) έδωσαν πολύτιμες λύσεις για το Λος Άντζελες, που επιστρέφει σε τελικούς μετά από τρία χρόνια στη «φούσκα» του Ορλάντο που είχαν πάρει το πρωτάθλημα.
Ο Στεφ Κάρι ήταν ο μόνος που μπορούσε να απειλήσει κατά διαστήματα, έχοντας 32 πόντους αλλά με 4/14 τρίποντα και τον Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο να τον ακολουθεί στο σκοράρισμα 16 πόντοι.
Τα δωδεκάλεπτα: 31-26, 56-46, 91-77, 122-101.
Δείτε τα στατιστικά της αναμέτρησης ΕΔΩ.
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις