ΣΑΤΣΙΑΣ: «Τα παιδιά το θέλουν πάρα πολύ και έδειξαν χαρακτήρα - Να σεβόμαστε περισσότερο τους παίκτες»

ΣΑΤΣΙΑΣ: «Τα παιδιά το θέλουν πάρα πολύ και έδειξαν χαρακτήρα - Να σεβόμαστε περισσότερο τους παίκτες»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο «Τάσος Μάρκου», μετά το τέλος του αγώνα ΕΝΠ-Ολυμπιακός, ο προπονητής της Παραλιμνίτικης ομάδας, Μαρίνος Σατσιάς.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, το θέλουν πάρα πολύ και δείχνουν ζήλο σε κάθε παιχνίδι. Δεν ήταν εύκολο, γιατί ήταν μικρό το διάστημα από το προηγούμενο παιχνίδι και ήταν εμφανής η κούραση. Τα παιδιά όμως έδειξαν χαρακτήρα και πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις. Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου, η βοήθεια τους είναι τεράστια. Θέλω να αναφερθώ στο Δημήτρη Φλουρή, το πιο λίγο που έχουμε να κάνουμε είναι να του αφιερώσουμε τη νίκη. Αυτό το παιδί δύο χρόνια που είμαι εδώ, έχει περάσει πάρα πολλά. Η ζωή του ποδοσφαιριστή και να πετύχει κάποιος, είναι πολύ δύσκολο. Δεν είναι οι ήττες το πιο δύσκολο, αλλά οι τραυματισμοί. Υπάρχουν ανθρώποι που το ξεπερνούν και ανθρώποι που μπορεί να μην το ξεπεράσουν. Να σεβόμαστε περισσότερο τους παίκτες, όχι μόνο τους δικούς μας εννοείται, αλλά όλους, γιατί κάνουν τεράστια προσπάθεια και θυσίες για να είναι εδώ».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πάρτι για Ουζόχο στα αποδυτήρια της Νιγηρίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάρτι για Ουζόχο στα αποδυτήρια της Νιγηρίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάρτι έστησαν οι ποδοσφαιριστές της Νιγηρίας μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Ανάμεσα τους και ο κήπερ της Ομόνοιας Φράνσις Ουζόχο.