Πόλυς Χαραλάμπους

Σοβαρό ενδιαφέρον από Γάλλο επενδυτή, για να αναλάβει την διαχείριση της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς. Μιλώντας με στελέχη της ομάδας της Κυπερούντας, μας λέχθηκε, ότι προφορικά έχουν συμφωνήσει με συγκεκριμένο άνθρωπο και είναι θέμα χρόνου να πέσουν οι υπογραφές.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ομάδα της Πιτσιλιάς αγωνίζεται στην Γ’ κατηγορία και όταν με το καλό μπει ο διαχειριστής-επενδυτής, ελπίζουν ότι σιγά-σιγά θα ανεβαίνει στον... χάρτη, του κυπριακού ποδοσφαιρικού στερεώματος.

Τα τελευταία χρόνια, δόθηκε σημασία στην αποπληρωμή χρεών, που είχαν συσσωρευτεί από την εποχή που η ομάδα ήταν στην Α’ κατηγορία.

Δίδουμε συνέχεια και στο πρωινό μας ρεπορτάζ, για τα βελτιωτικά έργα στο κοινοτικό γήπεδο της Κυπερούντας. Όπως μας λέχθηκε από ανθρώπους του Κοινοτικού συμβουλίου, έχουν εξασφαλίσει κονδύλι 300 χιλιάδων ευρώ για την προκήρυξη διαγωνισμού για εκπόνηση των αρχιτεκτονικών σχεδίων.

Τα έργα θα αφορούν αύξηση της χωριτικότητας των κερκίδων, αποδυτήρια, δημοσιογραφικά θεωρεία και χώρους στάθμευσης. Σκοπός είναι το γήπεδο της Κυπερούντας, να είναι προδιαγραφών για την διεξαγωγή αγώνων πρώτης κατηγορίας.

Έχει εγκριθεί κονδύλι 3 εκατομμυρίων ευρώ πριν μερικά χρόνια από τον ΚΟΑ. Όταν με το καλό παρουσιάσουν τα σχέδια, ελπίζουν, ότι θα απελευθερωθεί άμεσα από τον προϋπολογισμό του Οργανισμού.  

Σε σχέση με τις σκέψεις τους για ανέγερση ξενώνων σε γη παραπλεύρως του γηπέδου, όπως μας διευκρίνισαν, το πλάνο τους δεν είναι να τα ανεγείρουν με κρατική επιχορήγηση, αλλά θα καταβάλουν προσπάθειες να βρουν επενδυτή.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωσε διπλή μεταγραφική ενίσχυση -ThemaSports
30/08 @ 19:48

Ανακοίνωσε διπλή μεταγραφική ενίσχυση

Η ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς ανακοίνωσε διπλή μεταγραφική ενίσχυση.

ΑΠΕΠ - ΠΛΕΪ ΟΦ-ThemaSports
05/07 @ 00:00

ΑΠΕΠ - ΠΛΕΪ ΟΦ

Τι έκανε η ΑΠΕΠ στα πλέϊ οφ...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ