Themasports

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ενόψει του Κυριακάτικου (14/05, 19:00) ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Το έχουμε πει από την αρχή, πως οι νίκες μετράνε διπλά και τριπλά. Αν το δει και κάποιος στατιστικά, βλέπει ότι μόνο δύο ομάδες έχουν κάνει πάνω από δύο νίκες στα πλέι-οφ και αυτό δείχνει πόσο ανταγωνιστικό είναι το πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι μια ενδεχομένη νίκη θα μας δώσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα κρατήσει ακεραίες τις πιθανότητες μας για τον τίτλο. Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά δεν υπάρχει άλλη οδός προς την επιτυχία».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Τα αγωνιστικά δεδομένα είναι ακόμη πιο δύσκολα σε σχέση με την Πάφο. Παραμένουν εκτός οι Γουίλερ, Βιγιαφάνιες, Θεοδώρου, Σούσιτς και Δώνης και προστέθηκε στο ιατρικό δελτίο ο Εφραίμ για πρόβλημα στον ώμο. Δεδομένα ειναι και ο Καρώ εκτός. Έχουμε επίσης και έναν ποδοσφαιριστή αμφίβολο, τον Μαρκίνιος. Προπονήθηκε κανονικά, αλλά θα πρέπει να δούμε και στις επόμενες προπονήσεις. Μακάρι να είναι εντάξει και να είναι στην αποστολή. Την ίδια ώρα η ομάδα μας βρίσκεται εδώ που βρίσκεται με αυτούς που ήταν στο γήπεδο».

Για τα οικονομικά της ομάδας: «Έχει και έσοδα και σημαντικά χρέη. Τα συνολικά έσοδα μαζί και με τα πλέι-οφ του Κόνφερενς Λιγκ φτάνουν τα 9 εκατομμύρια. Τα έξοδα παρουσιάστηκαν αρκετές φορές από την διοίκηση. Ποτέ δεν το έκρυψε το διοικητικό συμβούλιο. Πρέπει να πω ότι έγινε μια τεράστια προσπάθεια για να μικρύνει το μέγεθος της ζημιάς. Αυτό βεβαίως σε σχέση με την ρευστότητα, δείχνει την προσπάθεια του προέδρου και των μελών για δημιουργία μας ανταγωνιστικής ομάδας. Η σχέση που υπάρχει σε αυτή την νέα έκδοση της ομάδας, ειναι από τις πιο υποστηρικτικές που μετρήσαμε τα τελευταία χρόνια. Η οικονομική ανάλυση σε σχέση με τα έσοδα και τα έξοδα, θα συζητηθούν στη Γενική Συνέλευση όπου θα παρουσιαστούν στους μετόχους. Το μόνο που μπορεί να διακρίνει κάποιος σε σχέση με τις οικονομικές καταστάσεις, είναι ότι κοιτάζουμε ότι το μπάτζετ 7-8 ομάδων είναι πάνω από 10 εκατομμύρια και δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί αυτό στο μέλλον. Καθορίζει και το ποσό ανταγωνισμού για κάποιον εάν θέλει να ειναι ανταγωνιστικός. Να υπάρχει ομάδα με 17 εκατομμύρια έσοδα, αντιλαμβάνεστε ότι δείχνουν ιδιοκτήτες χωρίς οικονομικό ταβάνι. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί αυτό. Δεν ξέρω αν είναι αρνητικό. Οι ανθρώποι έχουν λεφτά και τα βάζουν. Πλέον το θέμα ότι πρέπει να έχεις υψηλό μπάτζετ για να είσαι ανταγωνιστικός, διαφαίνεται σε όλες τις ομάδες. Πολλές φορές το ΑΠΟΕΛ κατηγορείτο γιατί είχε τόσο υψηλό μπάτζετ».

Για το ρεκόρ προσέλευσης του κόσμου: «Το δικό μας ρεκόρ θα σπάσει δεδομένα. Αυτή τη στιγμή έχουμε διαθέσει 11.500 χιλιάδες εισιτήρια, αλλά εναπόκειται και στα διαρκείας και στα πακέτα. Τώρα το πόσα θα φθάσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν δεν το γνωρίζω. Αν έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ, ο κόσμος μας μπορεί να φτάσει σε οποιονδήποτε αριθμό».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεδομένα τους θέλει ο Γκαγιέγο…-ThemaSports
18/05 @ 17:18

Δεδομένα τους θέλει ο Γκαγιέγο…

Ανοιχτά παραμένουν τα θέματα των Ντάλσιο, Κβιλιτάια και Βιγιαφάνιες στον ΑΠΟΕΛ.

ΕΦΡΑΙΜ / ΑΡΣΕΝΑΛ-ThemaSports
17/05 @ 23:02

ΕΦΡΑΙΜ / ΑΡΣΕΝΑΛ

Με ανάρτηση του ο Γιώργος Εφραίμ, έκανε ένα απολογισμό της καριέρας τους και ευχαρίστησε τους πάντες.

ΕΦΡΑΙΜ:«Tο ΑΠΟΕΛ έμελλε να γίνει προέκταση της οικογένειας μου»-ThemaSports
17/05 @ 21:16

ΕΦΡΑΙΜ:«Tο ΑΠΟΕΛ έμελλε να γίνει προέκταση της οικογένειας μου»

Η ανάρτηση του Γιώργου Εφραίμ, μετά την επισημοποίηση του τέλους της καριέρας του.

Κάνει «γκελ» ο Καστέλ…  -ThemaSports
17/05 @ 21:43

Κάνει «γκελ» ο Καστέλ…

Η περίπτωση του Σέρχιο Καστέλ θα απασχολήσει τον ΑΠΟΕΛ, μετά και την πρόσληψη του Νταβίντ Γκαγιέγο.

Η άφιξη Γκαγιέγο στον «Αρχάγγελο», η χειραψία με Πετρίδη και οι υπογραφές (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
17/05 @ 17:33

Η άφιξη Γκαγιέγο στον «Αρχάγγελο», η χειραψία με Πετρίδη και οι υπογραφές (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΑΠΟΕΛ ανέβασε βίντεο από την άφιξη του Νταβίντ Γκαγιέγο στο προπονητικό και τις υπογραφές των συμβολαίων.

Κάποιους θα «φωνάξει» ο Γκαγιέγο…  -ThemaSports
17/05 @ 18:39

Κάποιους θα «φωνάξει» ο Γκαγιέγο…

Ο Νταβίντ Γκαγιέγο αναλαμβάνει και επίσημα τον ΑΠΟΕΛ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ