Μπάγερν Μονάχου: Στην έξοδο Μανέ και Γκνάμπρι

Μπάγερν Μονάχου: Στην έξοδο Μανέ και Γκνάμπρι

"Φευγάτοι" από την Μπάγερν Μονάχου τόσο ο Σαντιό Μανέ, όσο και ο Σερζ Γκνάμπρι.

Ο Σαντιό Μανέ είναι πιθανό να επιστρέψει στην Αγγλία, καθώς η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον Σενεγαλέζο σταρ, λόγω του επεισοδίου που είχε με τον Λιρόι Σανέ στα αποδυτήρια, μετά τη «βαριά» ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι (3-0) για το Champions League στην Αγγλία. 

Η διοίκηση της βαυαρικής ομάδας δεν σκοπεύει να συγχωρήσει τον Αφρικανό σταρ και έχει αποφασίσει να τον παραχωρήσει το καλοκαίρι και ήδη έχει ειδοποιηθεί σχετικά ο ατζέντης του για να βρει άλλη ομάδα. Ο Μανέ εντάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι στο ρόστερ των Βαυαρών από τη Λίβερπουλ έναντι 32 εκατ. ευρώ και πέτυχε έξι γκολ στα πρώτα 12 παιχνίδια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Bild» ο μάνατζερ του, Ντάνιελ Ντελόνγκα, πρότεινε τον Μανέ στην Τσέλσι και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές. Επίσης εκτός σχεδίων του Τόμας Τούχελ είναι και ο Σερζ Γκνάμπρι, ο οποίος έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες της Ισπανίας και της Αγγλίας.

 
 
 
sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΑΠΟΕΛ: Το έκριναν Τομάς και Ντάλσιο

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΑΠΟΕΛ: Το έκριναν Τομάς και Ντάλσιο

Ο Απόλλωνας υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ στο «Αλφαμέγα» για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.