Themasports teamΟ Κρίστιαν Έρικσεν, βραβευμένος στα Laureus World Sports Awards, μίλησε-μεταξύ άλλων- για τότε που παραλίγο να χάσει τη ζωή του, στη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα σε Δανία και Φινλανδία στο Εuro 2020.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κρίστιαν Έρικσεν:
«Κοίταξα μερικές φορές τις εικόνες του τι συνέβη. Την πρώτη φορά δύο ημέρες μετά την καρδιακή ανακοπή, όταν ήμουν στο νοσοκομείο. Ήταν σκληρές εικόνες και προσπάθησα να συγκρατήσω το συναίσθημα. Προσπάθησα να αναλύσω τι είχε συμβεί με αποστασιοποιημένο τρόπο, αλλά δεν ήταν εύκολο και σαφώς δεν με έκανε να νιώσω καλύτερα. Γιατί δεν το ανέφερα πριν; Γιατί (απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους) δεν με ρωτήσατε ποτέ. Σε σύγκριση με πριν από την καρδιακή ανακοπή, δεν έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή μου: προσπαθώ να απολαμβάνω την οικογένειά μου, να νιώθω καλά. Φοβήθηκαν πολύ με αυτό που συνέβη, αλλά ευτυχώς στο τέλος δεν έγινε τίποτα ανεπανόρθωτο και είμαι ακόμα εδώ. Μετά επέστρεψα στο ποδόσφαιρο».
sdna.gr
Με αφορμή την τελευταία διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων για το έτος 2025, που είναι παράλληλα και η τελευταία πριν το τέλος του πρώτου γύρου, συγκεντρώσαμε τα αποτελέσματα στα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται στις θέσεις 7-14 μετά το πέρας των πρώτων 10 αγωνιστικών και ετοιμάσαμε μία... ειδική βαθμολογία.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/11 @ 22:41
Ο πρώην πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, δέχθηκε επίθεση με αυγά κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του. Δράστης ήταν ένας θείος του!
13/11 @ 20:47
Η FIFA έδωσε στη δημοσιότητα τα 11 πανέμορφα υποψήφια γκολ για το φετινό βραβείο Πούσκας!
13/11 @ 20:20
Το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» έγινε γήπεδο για American Football για να γίνει η τέταρτη ευρωπαϊκή πόλη που θα φιλοξενήσει παιχνίδι του NFL!
13/11 @ 20:10
Viral έγινε μία καθηγήτρια από την Αργεντινή, που χρησιμοποιεί φωτογραφίες του Λιονέλ Μέσι για να βαθμολογήσει γραπτά!
13/11 @ 20:00
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν σκέφτεται να επιτρέψει την μετάδοση αγώνων της Premier League, υπό πέντε πολύ αυστηρούς όρους!
13/11 @ 19:14
Μετά από χρόνια, ο Πέδρο Λεόν αναφέρθηκε στην περίφημη ατάκα του Ζοσέ Μουρίνιο ότι δεν θα ξαναπαίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης.
BEST OF THEMASPORTS