Στο πόσο ανταγωνιστικές είναι η Ρεάλ κι η Μάντσεστερ Σίτι στάθηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά το μεταξύ τους 1-1 στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τόνισε πως οι Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης σκόραραν αντίστοιχα κόντρα στη ροή του αγώνα και θύμισαν τον περυσινό δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό, ανέλυσε την εμφάνιση του Χάαλαντ κόντρα στα αντίπαλα στόπερ, θεωρεί πως στη ρεβάνς θα παίξουν ρόλο η αποτελεσματικότητα κι η καλύτερη αμυντική συμπεριφορά και δικαιολογήθηκε για το γεγονός πως δεν έκανε καμία αλλαγή.

Αναλυτικά: «Ισορροπημένο παιχνίδι. Όταν ήμασταν καλύτεροι, σκόραραν, όταν ήταν καλύτεροι, ισοφαρίσαμε. Έμοιαζε όπως το περυσινό ανά διαστήματα. Η γνώμη που είχα για τη Ρεάλ διατηρήθηκε ίδια κι η πρόκριση θα κριθεί στο Μάντσεστερ.

 
 



Δεν υπάρχει εξήγηση για τα γκολ, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πολύ ισορροπημένο παιχνίδι, το ίδιο και πέρυσι, όταν έπρεπε να συνέλθουμε για την Premier League, να αγωνιστούμε και μετά να αντιμετωπίσουμε τη Ρεάλ».

Για τον Έρλινγκ Χάλαντ και το μαρκάρισμά του, εξήγησε: «Οι χώροι μεταξύ του Καμαβινγκά και του Καρβαχάλ δεν καταλαμβάνονταν από τους στόπερ, αλλά από τους Βαλβέρδε και Κρόος. Οι δύο στόπερ ήταν με τον Χάλαντ».

Όσο για το ποια ομάδα θα εμφανιστεί δυνατότερη στο δεύτερο παιχνίδι, είπε: «Παίξαμε καλύτερα πέρυσι στο πρώτο παιχνίδι, όταν νικήσαμε 4-3 τη Ρεάλ και στο δεύτερο η Ρεάλ εμφανίστηκε πιο δυνατή λόγω του αποτελέσματος. Εμείς προσπαθήσαμε να πάμε το ζευγάρι στο Μάντσεστερ, όπου θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Θα δούμε ποιος μπορεί να αμυνθεί καλύτερα και να είναι πιο αποτελεσματικός. Εξαρτάται από ποιους τομείς θα χτυπήσουμε και από το αν θα έχουμε ροή στην επίθεση».

Τέλος, ρωτήθηκε για το γεγονός ότι δεν έκανε αλλαγές: «Επειδή αυτοί που ήταν μέσα ήταν καλά, ήταν παίκτες που κρατούσαν την μπάλα. Η Ρεάλ είχε παίκτες που έκαναν καλό τρανζίσιον. Αν το παιχνίδι έπαιρνε τρελό ρυθμό, δεν θα ήμασταν στο ίδιο επίπεδο».

 
sport-fm.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Τερ Στέγκεν έγινε ο δεύτερος ξένος παίκτης σε συμμετοχές στην ιστορία της Μπαρτσελόνα!-ThemaSports
05/05 @ 14:00

Ο Τερ Στέγκεν έγινε ο δεύτερος ξένος παίκτης σε συμμετοχές στην ιστορία της Μπαρτσελόνα!

O Mαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν αγωνίστηκε για 409η φορά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και έγινε ο δεύτερος σε συμμετοχές ξένος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου!

Η μεγάλη μέρα της Άστον Βίλα: Η χρυσή ευκαιρία για έξοδο στο Champions League και το δώρο της Λίβερπουλ-ThemaSports
05/05 @ 12:35

Η μεγάλη μέρα της Άστον Βίλα: Η χρυσή ευκαιρία για έξοδο στο Champions League και το δώρο της Λίβερπουλ

Η Άστον Βίλα πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες σεζόν της ιστορίας της σε Premier League και Ευρώπη. Τα δεδομένα για την τετράδα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου κι η έξοδος στο Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Απίστευτα πράγματα από τον Μέσι - Πέντε ασίστ και ένα γκολ σε ένα ημίχρονο (Βίντεο)-ThemaSports
05/05 @ 10:30

Απίστευτα πράγματα από τον Μέσι - Πέντε ασίστ και ένα γκολ σε ένα ημίχρονο (Βίντεο)

Απίστευτα πράγματα από τον Μέσι στο παιχνίδι της Ίντερ Μαϊάμι με τους Ρεντ Μπουλς Νέας Υόρκης.

Το 36ο της Ρεάλ Μαδρίτης: Η «Χρυσή Βίβλος» της La Liga-ThemaSports
04/05 @ 23:56

Το 36ο της Ρεάλ Μαδρίτης: Η «Χρυσή Βίβλος» της La Liga

Η «Χρυσή Βίβλος» της La Liga μετά και τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην πρωταθλήτρια Ίντερ και έμεινε ζωντανή η Σασουόλο!-ThemaSports
04/05 @ 23:56

Πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην πρωταθλήτρια Ίντερ και έμεινε ζωντανή η Σασουόλο!

Η Σασουόλο νίκησε με 1-0 την Ίντερ -η οποία ηττήθηκε για πρώτη φορά στη Serie A μέσα στο 2024- και φώναξε παρών στη μάχη της παραμονής.

«Campeones, campeones» και το… πάρτι ξεκίνησε στους δρόμους της Μαδρίτης! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/05 @ 22:13

«Campeones, campeones» και το… πάρτι ξεκίνησε στους δρόμους της Μαδρίτης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πρωταθλήτρια Ισπανίας για 36η φορά στην ιστορία της και οι φίλοι της ξεχύθηκαν στους δρόμους δίνοντας το… έναυσμα για το Μαδριλένικο πάρτι.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ