Πόλυς Χαραλάμπους

Διατήρησαν την διαφορά από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ, αλλά κάποιοι εμφανίζονται απογοητευμένοι στον Άρη, για το ότι δεν πέτυχαν το «διπλό» επί της ΑΕK. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα αποτελούσε τεράστιο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στην «ελαφρά ταξιαρχία» πρέπει να ξέρουν όμως που στέκονται και ποιοι είναι, παρά το γεγονός ότι στην φετινή σεζόν, έχουν τρελάνει τους πάντες.

Το πρώτο σημαντικό πράγμα, που θα πρέπει να κρατήσουν, είναι ότι έχουν κλειδώσει το ευρωπαικό ευρωπαϊκό και μαθηματικά. Ακόμα κι αν κάμουν τρεις ήττες και πετύχει τρεις νίκες η Πάφος, υπερτερούν στην ισοβαθμία με την ομάδα του Σαλγκάδο. Και σε πιθανή ισοβαθμία με τον Απόλλωνα υπερτερούν…

Ο Άρης ήταν πάλι κυνικός, στο ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, ήταν πιο επικίνδυνος στις επισκέψεις του στα αντίπαλα τετράγωνα. Βρήκε το γκολ χάρις στον οίστρο του Αλεξάντερ Κακόριν, ο οποίος έμελλε να γίνει ο μοιραίος στην φάση του 59ου λεπτού, στέλνοντας άθελα του την μπάλα στην εστία του Βανά Άλβες.

Στην επανάληψη, οι πράσινοι έχασαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, τους έβαλε πίεση η ΑΕΚ, όταν αποβλήθηκε ο Άνχελ Γκαρσία (77ο λεπτό), άρχισαν ξανά να γίνονται απειλητικοί…

Το καλό γι' αυτούς, είναι ότι δεν κατάφερε ο ΑΠΟΕΛ να φύγει με τρεις βαθμούς από την Πάφο (είχε κλασικές ευκαιρίες στο φινάλε), επειδή θα ένιωθαν την ανάσα του.

Η ομάδα του Σπιλέφσκι, συνεχίζει να έχει την κατάσταση στα δικά της πόδια. Εκείνο που θέλει να πετύχει, είναι να κερδίσει στο «Άλφαμέγα» τις δυο ομάδες που αναμετρώνονται σήμερα στο ΓΣΠ. Πρώτα παίζει με τον συμπολίτη του Απόλλωνα και μετά με την Ομόνοια.

Όπως διαμορφώθηκαν τα δεδομένα, μόνο από τον ΑΠΟΕΛ, μπορούν να χάσουν το πρωτάθλημα. Το ιδανικό για την Λεμεσιανή ομάδα, θα είναι να μην κρίνεται ο τίτλος, στο τελευταίο παιχνίδι με την ομάδα του Μιλόγεβιτς στο ΓΣΠ.

Με τον Απόλλωνα το προσεχές Σάββατο, δεν θα αγωνιστούν οι τιμωρημένοι Γιαγκό, Ζόκε, Κακόριν, αλλά και ο Πηλέας που αποβλήθηκε στο χθεσινό παιχνίδι με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Είναι σημαντικές απουσίες, αλλά ήταν απόφαση του Σπιλέφσκι να μείνουν στην κερκίδα με τους κυανόλευκους οι τρεις πρώτοι...

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιστροφή μετά από 1,5 μήνα και... βασικός!-ThemaSports
28/04 @ 18:31

Επιστροφή μετά από 1,5 μήνα και... βασικός!

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Κάρολ Στρούσκι επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, 1,5 περίπου μήνα μετά τον τραυματισμό του στο ματς της 4ης αγωνιστικής των πλέι-οφ με αντίπαλο την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης» που διεξήχθη στις 16 Μαρτίου.

Μισή ντουζίνα από Σπιλέφσκι...-ThemaSports
28/04 @ 17:58

Μισή ντουζίνα από Σπιλέφσκι...

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι προχώρησε σε έξι αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα του Άρη, σε σχέση με τον περασμένο αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Αν χάσει χάνεται (Πιθανή εντεκάδα)-ThemaSports
28/04 @ 14:00

Αν χάσει χάνεται (Πιθανή εντεκάδα)

Το παιχνίδια της χρονιάς απόψε για τον Άρη

Η αρχική ενδεκάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι για το ματς με την Πάφος FC-ThemaSports
28/04 @ 17:44

Η αρχική ενδεκάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι για το ματς με την Πάφος FC

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, για το αποψινό (19:00) παιχνίδι στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο την Πάφος FC, για την 9η αγωνιστική των πλέι-οφ του Α' γκρουπ:

Συγχαρητήρια από Άρη στους πρωταθλητές Β' κατηγορίας-ThemaSports
27/04 @ 19:47

Συγχαρητήρια από Άρη στους πρωταθλητές Β' κατηγορίας

Το μήνυμα από το σωματείο του Άρη Λεμεσού.

«Τα τελευταία παιχνίδια δείχνει πολύ πιο ήρεμος ο Σπιλέφσκι»-ThemaSports
25/04 @ 14:54

«Τα τελευταία παιχνίδια δείχνει πολύ πιο ήρεμος ο Σπιλέφσκι»

Στον ΣΠOΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ