Mόνο ο Κακόριν…

Mόνο ο Κακόριν…

Έμοιαζε ανίκητος ο Βανά Άλβες στο χθεσινό δυνατό ματς με την ΑΕΚ στην Λάρνακα. Η πιο δύσκολη και θεαματική επέμβαση, ήταν αυτή στο τεχνικό και γωνιακό σουτ του Φαράζ.

Ο Βραζιλιάνος κίπερ, με την αυτοπεποίθηση που είχε χτες, αποδείχθηκε πως μόνο απο τον Κακόριν μπορούσε να «νικηθεί». Η κεφαλιά του Ρώσου παιχταρά ήταν άπιαστη, ουδείς του καταλογίζει ευθύνη, αφού μέσα στο ποδόσφαιρο είναι κι οι άτυχες στιγμές.

Aξιοσημείωτο ότι η φάση του γκολ του Κακόριν, άρχισε απο τον Βανά. Ο Βραζιλιάνος έκανε γέμισμα με τον Μπαμπίγκα, να ξεπερνά στο σπριντ αντίπαλο και να δίδει μπαλιά στον πρώτο σκόρερ του Άρη, ο οποίος άνοιξε το σκορ με σουτ στην κίνηση. 

Π.Χ.

*O Bάνα Άλβες της κορυφής! 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Καταιγιστική η Σίτι κόντρα στη Νιούκαστλ και τελικός με την Άρσεναλ για τον πρώτο τίτλο της σεζόν

Καταιγιστική η Σίτι κόντρα στη Νιούκαστλ και τελικός με την Άρσεναλ για τον πρώτο τίτλο της σεζόν

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν χαρίστηκε στη ρεβάνς κόντρα στη Νιούκαστλ (3-1) και έκλεισε θέση στον τελικό του Λιγκ Καπ, εκεί όπου ήδη βρίσκεται η Άρσεναλ.