Γιάννης Ιωάννου

Αυτό που γίνεται φέτος με τον ΑΠΟΕΛ, δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας, η οποία μετά από έξι αγωνιστικές στα πλέι-οφ, αγνοεί τη νίκη, μετρώντας μόλις πέντε βαθμούς από ισάριθμες ισοπαλίες!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για... καλή τύχη των "γαλαζοκιτρίνων" όμως, είναι σε απόσταση μόλις τριών πόντων από την κορυφή και έχουν ακόμα την κατάσταση στα πόδια τους.

Αρκεί βέβαια η ομάδα να επιστρέψει στις νίκες και μάλιστα άμεσα, αφού το πρωτάθλημα πλέον είναι στην τελική ευθεία και αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Γιατί αν συνεχίσει η ομάδα να μην κερδίζει, όχι πρωτάθλημα δεν θα πάρει, αλλά θα κινδυνέψει ακόμα και η έξοδος της στην Ευρώπη!

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς προσπαθεί με διάφορες κινήσεις το τελευταίο διάστημα να... γυρίσει το διακόπτη, αλλά τίποτα δεν του βγαίνει. Έχει όμως εμπιστοσύνη στην ομάδα του και πιστεύει πως με μία νίκη, όλα θα αλλάξουν, γι΄ αυτό και έδωσε μεγάλη έμφαση στην πνευματική προετοιμασία των παικτών του, προσπαθώντας να τους "ντοπάρει" ψυχολογικά, ενώ έγινε αρκετή δουλειά στα "στημένα", αλλά και στα τελειώματα των φάσεων, τομείς όπου η ομάδα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τις τελευταίες εβδομάδες, αφού παραμένει... "άσφαιρη" για τρία σερί ματς!

Οι παίκτες πάντως, έχουν αντιληφθεί κι αυτοί την κρισιμότητα της κατάστασης και εμφανίζονται αποφασισμένοι να... "σπάσουν το ρόδι", αλλά ο κόσμος της ομάδας που θα δώσει ξανά δυναμικό παρών, θέλει... πράξεις και όχι λόγια. 

Ο Σέρβος τεχνικός σχεδίασε το πλάνο του χωρίς τους... γνωστούς απόντες, Γουίλερ, Θεοδώρου, Σούσιτς, Δώνη και Βιγιαφάνες, ενώ ήταν αμφίβολος ο Μαρκίνιος.

Σε σχέση με το ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Ομόνοια, αναμένεται να γίνουν συνολικά 2-3 αλλαγές.

Πιθανή ενδεκάδα:

Μπέλετς, Τσεμπάκ, Ντβάλι, Κρέσπο, Φεράρι, Κοσταντίνοφ, Ντάλσιο, Σαρφό, Κβιλιτάια, Μπεν (Μακέντα) Ντογκαλά.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η μπηχτή του ΑΠΟΕΛ στην ΑΕΚ για το ματς του 2022 με Απόλλωνα... -ThemaSports
02/05 @ 15:44

Η μπηχτή του ΑΠΟΕΛ στην ΑΕΚ για το ματς του 2022 με Απόλλωνα...

Ο ΑΠΟΕΛ έριξε τα πυρά του προς Αστυνομία αλλά και την ΑΕΚ μετά την αρνητική απάντηση για παραχώρηση μέρους της Βόρειας κερκίδας στον αγώνα που θα κρίνει τον τίτλο στο ΓΣΠ.

Καυστική ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ προς Αστυνομία και ΑΕΚ: «Λυπούμαστε για την επιλογή της...»-ThemaSports
02/05 @ 14:29

Καυστική ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ προς Αστυνομία και ΑΕΚ: «Λυπούμαστε για την επιλογή της...»

Ο ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωση του τοποθετήθηκε μετά την άρνηση της αστυνομίας στο αίτημα για παραχώρηση μέρους της Βόρειας κερκίδας στον αγώνα με την ΑΕΚ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Απάντησε αρνητικά στο αίτημα του ΑΠΟΕΛ - Αναλυτικά η θέση της-ThemaSports
02/05 @ 13:47

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Απάντησε αρνητικά στο αίτημα του ΑΠΟΕΛ - Αναλυτικά η θέση της

Η αστυνομία με ανακοίνωση της ενημέρωσε για την απόφαση της να απαντήσει αρνητικά στο αίτημα του ΑΠΟΕΛ για παραχώρηση της Βόρειας κερκίδας στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Με καθαρό μυαλό για το... ξέσπασμα-ThemaSports
01/05 @ 21:05

Με καθαρό μυαλό για το... ξέσπασμα

Τη στιγμή που εκκρεμεί η οριστική απόφαση με το θέμα της βόρειας κερκίδας στον «Αρχάγγελο» ασχολούνται αποκλειστικά με τον τελικό της 11ης Μαΐου.

Ο πολύτιμος κύριος Ντονγκαλά...-ThemaSports
01/05 @ 16:14

Ο πολύτιμος κύριος Ντονγκαλά...

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Ντιεμερσί Ντονγκαλά, είναι αναμφίβολα από τους πολυτιμότερους παίκτες των «γαλαζοκιτρίνων» στο φετινό πρωτάθλημα και δικαιολογημένα είναι δεύτερος σε συμμετοχές, πίσω μόνο από τον τερματοφύλακα Μπέλετς που αγωνίστηκε και στα 35 παιχνίδια!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ