Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος αναφέρθηκε στο θέμα των επενδυτών στις κυπριακές ομάδες.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι είπε ακριβώς με αφορμή ερώτηση για τις δηλώσεις Πρόδρομου Πετρίδη και Ανδρέα Σάντη:

«Δεν έγινε κατανοητό τι είπαν οι δυο πρόεδροι. Οι δυο πρόεδροι μίλησαν για το financial fair play, το οποίο προϋποθέτει οποιαδήποτε ροή παρουσιάζεται ως έσοδο να αιτιολογείται. Όταν μια ομάδα όπως τον ΑΠΟΕΛ έχει στο ταβάνι της 6-7 εκατομμύρια έσοδα χωρίς Ευρώπη τότε αντιλαμβάνεσαι ότι οι πλείστες ομάδες του πρωταθλήματος έχουν κάτω από τα δυο, μην σου πως λιγότερα. Όταν τα έσοδά σου είναι δυο και τα έξοδα σου 12 τότε υπολείπεσαι 10 εκατομμύρια. Τα 10 εκατομμύρια μπορούν να παρουσιαστούν ως ζημιά. Όταν αυτά τα 10 εκατομμύρια καλύπτονται θα πρέπει να αιτιολογείται πως καλύπτονται. Θα πρέπει να αιτιολογείς από ποια πηγή τα βάζεις και για ποιο λόγο τα βάζεις. Το θέμα είναι να υπάρχουν οι έλεγχοι για να μπορείς να βρίσκεις αυτό το πράγμα. Όταν υπάρχουν επενδυτές οι οποίοι αιτιολογούν το πως μπαίνουν τα λεφτά είναι ξεκάθαρο αυτό το πράγμα. Όταν ας πούμε βάζω πέντε εκατομμύρια και γράφω δίπλα ότι είναι ενίσχυση ακαδημιών ενώ τα έξοδα της ακαδημίας είναι 700 χιλιάδες, τότε τα άλλα τέσσερα που πήγαν;»

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαντικός παράγοντας για να ανανεώσουν Ντάλσιο – Κβιλιτάια και άλλοι!-ThemaSports
04/05 @ 08:31

Σημαντικός παράγοντας για να ανανεώσουν Ντάλσιο – Κβιλιτάια και άλλοι!

Αρκετών ποδοσφαιριστών που έχουν σημαντική συνεισφορά στον φετινό ΑΠΟΕΛ, εκπνέουν τα συμβόλαια τους με το τέλος της σεζόν.

H σεζόν του όλη...-ThemaSports
03/05 @ 15:00

H σεζόν του όλη...

Τα...ψέμματα τελείωσαν και η ημέρα της αλήθειας πλησιάζει.

Η μπηχτή του ΑΠΟΕΛ στην ΑΕΚ για το ματς του 2022 με Απόλλωνα... -ThemaSports
02/05 @ 15:44

Η μπηχτή του ΑΠΟΕΛ στην ΑΕΚ για το ματς του 2022 με Απόλλωνα...

Ο ΑΠΟΕΛ έριξε τα πυρά του προς Αστυνομία αλλά και την ΑΕΚ μετά την αρνητική απάντηση για παραχώρηση μέρους της Βόρειας κερκίδας στον αγώνα που θα κρίνει τον τίτλο στο ΓΣΠ.

Καυστική ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ προς Αστυνομία και ΑΕΚ: «Λυπούμαστε για την επιλογή της...»-ThemaSports
02/05 @ 14:29

Καυστική ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ προς Αστυνομία και ΑΕΚ: «Λυπούμαστε για την επιλογή της...»

Ο ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωση του τοποθετήθηκε μετά την άρνηση της αστυνομίας στο αίτημα για παραχώρηση μέρους της Βόρειας κερκίδας στον αγώνα με την ΑΕΚ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Απάντησε αρνητικά στο αίτημα του ΑΠΟΕΛ - Αναλυτικά η θέση της-ThemaSports
02/05 @ 13:47

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Απάντησε αρνητικά στο αίτημα του ΑΠΟΕΛ - Αναλυτικά η θέση της

Η αστυνομία με ανακοίνωση της ενημέρωσε για την απόφαση της να απαντήσει αρνητικά στο αίτημα του ΑΠΟΕΛ για παραχώρηση της Βόρειας κερκίδας στον αγώνα με την ΑΕΚ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ