Themasports

Τέλος εποχής για τον Ανδρέα Σοφοκλέους στην ΑΕΛ μετά από 15 και πλέον χρόνια στην προεδρία της Λεμεσιανής ομάδας!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όπως δήλωσε στην αποψινή Γενική Συνέλευση της Λεμεσιανής ομάδας ο πρόεδρος του Σωματείου Νίκος Χριστοδουλίδης, από τις 31 Μαϊου το ποδοσφαιρικό τμήμα περνά στο Σωματείο.

Ανάμεσα σε άλλα, ο κ. Χριστοδουλίδης είπε:

«Είχε συζητηθεί η αναβολή της γενικής συνέλευσης, αλλά το συμβούλιο αποφάσισε να γίνει κανονικά. Εδώ και δέκα μήνες αναλάβαμε το Σωματείο και ειλικρινά, όλο αυτό το διάστημα δεν μιλήσαμε για κάτι σοβαρό με τον Ανδρέα Σοφοκλέους. Βρεθήκαμε τέσσερις φορές και τσακωνόμασταν. Ήμουν ένας από αυτούς που προσπαθούσα να βρεθώ μαζί του, του έλεγα ότι είμαι δίπλα του και να βρίσκαμε ένα τρόπο να συνεργαστούμε.

Θεωρώ ότι μετά τις τελευταίες επιστολές, θα αναλάβει το σωματείο τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος την 1η Ιουνίου. Θα δυσκολευτούμε, αλλά δεν φοβόμαστε. Νομίζω μετά από 15 χρόνια έφτασε ο καιρός. Μιλούμε καθημερινά με επενδυτές και άτομα που θέλουν να βοηθήσουν. Μιλώ και με Κύπριο και με Ελλαδίτη εκατομμυριούχο και με ξένες εταιρείες. Η ομάδα πρέπει να έρθει στο Σωματείο και να αποφασίσουμε όλοι μαζί για το μέλλον της.

Θέλω να ακούσω από εσάς ότι είσαστε εντάξει για να προχωρήσει το Σωματείο. Με τον Σαουδάραβα ξεκινήσαμε συζητήσεις από τον περασμένο Οκτώβριο. Ήθελαν να πάρουν την ομάδα από την 1η Ιανουαρίου και ως εκ τούτου, έπρεπε να μιλούν με την εταιρεία. Έτσι ήρθαν σε επαφή με την εταιρεία και από εκείνη την ημέρα και μετά, τους παρακαλούσαμε για να μάθουμε νέα. Από εκεί και πέρα, πήραμε μια μέρα επιστολή από την εταιρεία, ότι οι Σαουδάραβες δεν ενδιαφέρονταν πλέον. Συζητάμε με άτομα και εταιρείες που ενδιαφέρονται και είμαστε πολύ κοντά σε επενδυτές. Μιλάμε με τουλάχιστον τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις».

Δείτε τι είπε και ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου, Στέλιος Αυγολούπης: «Η συμφωνία διαχείρισης λήγει το καλοκαίρι. Είχαμε στείλει επιστολή στην εταιρεία, ότι δεν θα ανανεωθεί η συμφωνία μετά το καλοκαίρι. Δεν πήραμε κάποια ενημέρωση. Δεν είχαμε κάποια επίσημη απάντηση για τις προθέσεις της εταιρείας. Εμείς ετοιμαστήκαμε, μιλήσαμε και με την ΚΟΠ που έχουμε τον εκπρόσωπο μας. Έπρεπε να δούμε τι είναι σε ισχύ. Τον Φεβρουάριο αρχίσαμε και βλέπαμε τι πλάνο θα βγάλουμε. Μέσα στο Μάρτιο στείλαμε ξανά επιστολή για να δούμε τις προθέσεις της εταιρείας, όμως δεν πήραμε κάποια επίσημη απάντηση, μόνο προφορικά ότι δεν θα συνεχίσουν. Έτσι το Δ.Σ. του σωματείου αποφάσισε ομόφωνα πλην ενός, να στείλει επιστολή δια χειρός πέρα από email στην εταιρεία, ότι στις 31/05 το ποδοσφαιρικό τμήμα θα επιστρέψει στο Σωματείο. Πάλι δεν πήραμε απάντηση. Για τις ενέργειες αυτές είναι ενήμερη η ΚΟΠ. Για τη νέα περίοδο, η Ομοσπονδία θα έρθει σε επαφή μαζί μας την 1η Ιουνίου για να ξεκινήσουμε δουλειά για τη νέα σεζόν».

Αντρέας Χριστοφόρου (μέλος Δ.Σ. - Nομικός)

«Δεν θα δώσουμε την ΑΕΛ σε πρόσωπα που δεν θα εξασφαλίζουν τις οικονομικές απαιτήσεις που υπάρχουν. Πρόκειται για ιστορική αλλαγή στο Σωματείο μας και δεν θα βιαστούμε. Τονίζω πως είτε βρεθεί επενδυτής είτε όχι, η ΑΕΛ είναι ο κόσμος της. Τώρα όμως, προέχει ο τελικός κυπέλλου και ελπίζουμε να πανηγυρίσουμε όλοι στο συντριβάνι την κατάκτηση του τροπαίου».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρχισε η επιχείρηση «ΣΚΟΥΠΑ» στην ΑΕΛ - «Διαζύγιο» με τέσσερις παίκτες και... έπεται συνέχεια-ThemaSports
11/05 @ 18:43

Άρχισε η επιχείρηση «ΣΚΟΥΠΑ» στην ΑΕΛ - «Διαζύγιο» με τέσσερις παίκτες και... έπεται συνέχεια

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΛ, ενημερώνει για την αποχώρηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα εφτά γκολ και οι καλύτερες φάσεις στο ΑΕΛ-Καρμιώτισσα-ThemaSports
10/05 @ 21:18

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα εφτά γκολ και οι καλύτερες φάσεις στο ΑΕΛ-Καρμιώτισσα

Τα στιγμιότυπα από τη νίκη της ΑΕΛ επί της Καρμιώτισσας με 4-3 για την τελευταία αγωνιστική της χρονιάς.

Αύτος είναι ο υπερτυχερός αριθμός για το Μercedes!-ThemaSports
10/05 @ 20:18

Αύτος είναι ο υπερτυχερός αριθμός για το Μercedes!

Στο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στη Καρμιώτισσα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της ΑΕΛ με το μεγάλο δώρο μια Μercedes A Class 2019.

Στο Αλφαμέγα ο Γιάννου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
10/05 @ 19:55

Στο Αλφαμέγα ο Γιάννου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Παναγιώτης Γιάννου ανακοινώθηκες χθες (Πέμπτη, 9/5) από την ΑΕΛ, για το πόστο του Τεχνικού διευθυντή.

Επιστροφή και βασικός ο Ντε Λουκάς… μετά από την ποινή!-ThemaSports
10/05 @ 17:55

Επιστροφή και βασικός ο Ντε Λουκάς… μετά από την ποινή!

Ο Ντε Λούκας επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και παίρνει φανέλα βασικού κόντρα στην Καρμιώτισσα, για την τελευταία αγωνιστική.

Επιστρέφει στην ΑΕΛ ο Συμεού!-ThemaSports
10/05 @ 16:55

Επιστρέφει στην ΑΕΛ ο Συμεού!

Η ΑΕΛ ανακοινώνει την επιστροφή του Χαράλαμπου Συμεού στο πόστο του Διευθυντή Ακαδημιών του ποδοσφαιρικού μας τμήματος.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ