Το μέλος του ΔΣ ΚΟΑ Κάλλη Χατζηιωσήφ παρευρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής την Τρίτη 2 Μαΐου 2023 στη Λευκωσία, ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεων του στο NASCAR EURO SERIES.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Πρόκειται για την τέταρτη διαδοχική συμμετοχή του Κύπριου οδηγού στη διοργάνωση. Μετά την περσινή επιτυχημένη σεζόν του με την τρίτη θέση στην κατηγορία EURO NASCAR 2, φέτος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο EURO NASCAR PRO, την ανώτατη κατηγορία της διοργάνωσης που αποτελεί το τελευταίο σκαλοπάτι πριν το NASCAR στις ΗΠΑ.
«Είμαι ευγνώμων προς τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού και το Υφυπουργείο Τουρισμού, που έκαναν το πρώτο βήμα και με στηρίζουν και φέτος όπως και πέρυσι. Είναι ένα μεγάλο παράδειγμα για τους υπόλοιπους», δήλωσε ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής, τον οποίο ο ΚΟΑ στηρίζει σταθερά στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει όλα αυτά τα χρόνια, διαφημίζοντας την Κύπρο στο εξωτερικό με τις επιτυχίες του.
Λαχτάρησαν και όχι άδικα οι οπαδοί της ΑΕΛ βλέποντας την ομάδα τους για έναν ολόκληρο γύρο να κάνει μόλις μία νίκη, αλλά και για αρκετές αγωνιστικές να μην μπορεί ούτε να σκοράρει έστω ένα γκολ!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/02 @ 23:55
Αμέσως μετά την πρώτη του οδηγική εμπειρία με τη νέα Ferrari SF-25 στο Φιοράνο ο Λιούις Χάμιλτον είπε ότι δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία για την απόφασή του να μεταγραφεί φέτος στο Μαρανέλο – συμπληρώνοντας πως “έχουμε ό,τι χρειάζεται για να πετύχουμε”.
26/02 @ 09:55
Ο Βαλεντίνο Ρόσι θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους και πιο δημοφιλείς αναβάτες στην ιστορία του MotoGP, με μια καριέρα γεμάτη επιτυχίες, συναρπαστικούς αγώνες και απίστευτο ταλέντο.
18/01 @ 14:55
Ο ατελείωτος αριθμός οθονών δίνει επιτέλους τη θέση του σε μια πιο ανθρωποκεντρική προσέγγιση ανάγνωσης και χειρισμού των δεκάδων συστημάτων στα σύγχρονα αυτοκίνητα.
09/01 @ 13:30
Το Σωματείο Μοτοσυκλετιστών Λυθροδόντα διοργανώνει τον πρώτο του φιλικό αγώνα και υπόσχεται θέαμα και σασπένς!
17/01 @ 15:36
Το Video της πτώσης του Ισπανού Τόσα Σαρέινα -αναβάτη της εργοστασιακής Honda- κατά την 9η ημέρα του φετινού Ράλι Ντακάρ έχει ξεσηκώσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χιλιάδες σχόλια που συγκρίνουν τις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών σε ένα απλό φάουλ με εκείνες ενός αναβάτη του Ντακάρ σε μια βίαιη πτώση υψηλής ταχύτητας στη μέση της ερήμου.
20/01 @ 18:18
Μία εβδομάδα πριν ανοίξει η αυλαία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι 2025, στο Μόντε Κάρλο, οι τρεις μεγάλες ομάδες του WRC παρουσίασαν τα Toyota Yaris Rally1, Hyundai i20 N Rally1 και Ford Puma Rally1 της επερχόμενης σεζόν.
BEST OF THEMASPORTS