Η Γιουνάιτεντ δεν πείθει αλλά πάει για μεταγραφή που θα «σοκάρει» την Premier League και έχει να γίνει από το 1964
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να δυσκολεύεται να κάνει πέντε σερί νίκες, αλλά ήδη φαίνεται πως δουλεύει μία ηχηρή μεταγραφή.




Πρόκειται για την τέταρτη διαδοχική συμμετοχή του Κύπριου οδηγού στη διοργάνωση. Μετά την περσινή επιτυχημένη σεζόν του με την τρίτη θέση στην κατηγορία EURO NASCAR 2, φέτος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο EURO NASCAR PRO, την ανώτατη κατηγορία της διοργάνωσης που αποτελεί το τελευταίο σκαλοπάτι πριν το NASCAR στις ΗΠΑ.
«Είμαι ευγνώμων προς τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού και το Υφυπουργείο Τουρισμού, που έκαναν το πρώτο βήμα και με στηρίζουν και φέτος όπως και πέρυσι. Είναι ένα μεγάλο παράδειγμα για τους υπόλοιπους», δήλωσε ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής, τον οποίο ο ΚΟΑ στηρίζει σταθερά στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει όλα αυτά τα χρόνια, διαφημίζοντας την Κύπρο στο εξωτερικό με τις επιτυχίες του.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις