Ο Κύπριος κόουτς Νίκος Παναγιώτου μίλησε στον Super Sport FM για τη μάχη του τίτλου στα τελευταία στάδια της σεζόν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά τι δήλωσε:

Αν είναι φαβορί ο Άρης: «Σίγουρα έχει το πάνω χέρι. Είμαστε σε ένα σημείο που μιλάνε οι αριθμοί και το φορμάρισμα των ομάδων. Είδαμε τον Άρη μέσα στον Ιανουάριο να κάνει μία ποδοσφαιρική κοιλιά που κατάφερε να ξεπεράσει και να φορμαριστεί στο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος. Έχει ξεχάσει τι σημαίνει ήττα και ο ενθουσιασμός παρασέρνει το οικοδόμημα του Άρη για την μεγάλη πρόκληση που λέγεται πρωτάθλημα».

Για τους πρωταγωνιστές: «Όσο περνάνε οι αγωνιστικές, βαραίνουν τα πόδια των ποδοσφαιριστών και μιλάνε οι μεγάλοι παίκτες. Στο παιχνίδι χθες, ο Βάνα Άλβες έκανε τις αποκρούσεις του, ο Κακόριν σημείωσε το γκολ που έδωσε τους τρεις βαθμούς. Οι μεγάλες μεταγραφές έκαναν την δουλειά τους».

Για την Πάφο: «Η Πάφος έχει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα ρόστερ του πρωταθλήματος. Δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν διεκδικεί πρωτάθλημα. Φαίνεται πως η αποχώρηση του Σεμέδο την επηρέασε και χάθηκε η ισορροπία. Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου δεν βοήθησαν. Το ίδιο συμβαίνει και στην ΑΕΚ με τις μεταγραφές του χειμώνα. Βλέπουμε στην Πάφο ότι χάθηκε και το στοιχείο του πλουραρισμού στο σκοράρισμα. Αν δεν σκοράρει ο Ζάιρο, δύσκολα παίρνει νίκες. Όπως ήρθαν τα πράγματα, το βλέπω πολύ δύσκολο να προλαβαίνει την Ευρώπη. Έχει ακόμα δρόμο βέβαια».

Για την ΑΕΚ: «Η βαθμολογική συγκομιδή των τελευταίων αγωνιστικών είναι για ομάδα που πάει για διαβάθμιση και όχι για πρωτάθλημα. Κανένας δεν περίμενε ότι η ομάδα θα είχε αυτή την παρουσία τις τελευταίες αγωνιστικές. Έδωσε πολλά παιχνίδια η ΑΕΚ στη χρονιά και το περίμενα πως θα γινόταν αυτό. Είναι και το βάρος του πρωταθλητισμού και η πίεση. Δεν νομίζω πως η ΑΕΚ θα μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα».

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Πρέπει να συνέλθει, γιατί τα τελευταία έξι παιχνίδια δεν έχει κερδίσει. Οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέματα. Το γκολ είναι κάτι που δυσκολεύει τον ΑΠΟΕΛ. Ο τραυματισμός του Μπεν και του Μακέντα άλλαξε τις ισορροπίες. Χθες απέναντι στην Ομόνοια που έπαιζε πολύ καλά το ανασταλτικό της κομμάτι, με Παναγιώτου και Ουζόχο να κάνουν εξαιρετική εμφάνιση. Νομίζω πως ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να στέλνει περισσότερες φορές την μπάλα στην περιοχή και όχι να την γυρίζουν γύρω της. Έχει έναν επιθετικό που χρειάζεται σερβίρισμα για να σκοράρει».

Για τον Απόλλωνα: «Με τον ερχομό του Αντόνε έκανε πορεία πρωταθλητισμού, όμως είχε μείνει αρκετά πίσω. Η μεγάλη διαφορά που είχε από την κορυφή ήταν κάτι που δεν του επέτρεπε να διεκδικήσει κάτι. Τώρα είναι στο -5 για Ευρώπη, δύσκολα βλέπω να προλαβαίνει, θέλει να κάνει μόνο νίκες».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το «αντίο» του Μάμα: «Έφτασε μία στιγμή που δεν ήθελα να έρθει»-ThemaSports
17/05 @ 19:43

Το «αντίο» του Μάμα: «Έφτασε μία στιγμή που δεν ήθελα να έρθει»

Με ανάρτηση στα social media ο Ραφαήλ Μάμας αποχαιρέτησε την ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Θα είναι υπέρ της…-ThemaSports
17/05 @ 19:22

ΑΕΚ: Θα είναι υπέρ της…

Η ΑΕΚ δεδομένα επιθυμεί την παραμονή του Φράνκο Τόνγκια, στη Λάρνακα.

Η ΚΟΠ στο ετήσιο Κογκρέσο της FIFA-ThemaSports
17/05 @ 09:55

Η ΚΟΠ στο ετήσιο Κογκρέσο της FIFA

Διεξάγεται σήμερα στην Μπανγκόκ το ετήσιο Κογκρέσο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου FIFA.

Ο κύβος ερρίφθη και... ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του Μπεν Σιμόν στον πάγκο της ΑΕΚ!-ThemaSports
16/05 @ 10:35

Ο κύβος ερρίφθη και... ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του Μπεν Σιμόν στον πάγκο της ΑΕΚ!

Ο 43χρονος Ισπανός Χουάν Φεράντο, θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος θα πάρει την σκυτάλη από τον Ραν Μπεν Σιμόν, με στόχο να οδηγήσει τη Λαρνακιώτικη ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη νέα σεζόν (2024-2025).

Ο Μπεν Σιμόν έλαβε την αναγνώριση ακόμα και από τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ!-ThemaSports
16/05 @ 09:30

Ο Μπεν Σιμόν έλαβε την αναγνώριση ακόμα και από τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ!

Κορυφαίος Προπονητής της σεζόν στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24» αναδείχθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ran Ben Shimon με ποσοστό 46%. Τη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των παικτών έλαβε ο Ricardo Sa Pinto με ποσοστό 17%.

Κορυφαίος προπονητής ο Ραν Μπεν Σιμόν!-ThemaSports
15/05 @ 22:40

Κορυφαίος προπονητής ο Ραν Μπεν Σιμόν!

Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Α’ Κατηγορίας ψήφισαν τον Ραν Μπεν Σιμόν (ΑΕΚ) ως τον Κορυφαίο Προπονητή της σεζόν με ποσοστό 46%.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ