ThemasportsΟ Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχει υποστεί κάκωση έσω πλαγίου στο αριστερό γόνατο, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει το υπόλοιπο των playoffs της Stoiximan Super League.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δεν βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού (30/4, 20:00) για την αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο.
Ο λόγος είναι πως ο τερματοφύλακας των ερυθρόλευκων έχει υποστεί κάκωση του έσω πλαγίου συνδέσμου του αριστερού γόνατος. Αυτό σημαίνει πως θα χάσει και τα υπόλοιπα παιχνίδια των playoffs.
Ο Πασχαλάκης θα είναι εκτός για έναν μήνα και έτσι θα επιστρέψει πλέον για την προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενώ θα έχει και χρόνο για να ξεκουραστεί.
Ο 33χρονος τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί φέτος σε 27 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 14 ματς.
Πηγή: sport24.gr
Πανέτοιμος για το αποψινό (19:00) «αιώνιο» ντέρμπι με αντίπαλο την Ομόνοια για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι ο ΑΠΟΕΛ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
09/11 @ 11:25
Διαβάστε τι ανέφερε ο Ράφα Μπενίτεθ στον Γκουαρντιόλα για τη συμπλήρωση του Ισπανού 1000 αγώνων στους πάγκους.
09/11 @ 08:32
Ένα ματς για τη 10η αγωνιστική που έρχεται με την απόλυτη ανάγκη του Παναθηναϊκού να δείξει τα επόμενα βήματα της βελτίωσης του και τον ΠΑΟΚ να καλείται να καταθέσει άλλη μια απόδειξη των λόγων που τον καθιστούν πρωτοπόρο.
08/11 @ 10:04
Μία αρνητική παράδοση – πέραν της επιτακτικής ανάγκης που υπάρχει για την κατάκτηση βαθμού ή, βαθμών από την ομάδα του – καλείται να «σπάσει» την Κυριακή (9/11) ο τεχνικός του Αστέρα Aktor, Κρις Κόουλμαν, κόντρα στον Άρη.
07/11 @ 19:19
Δείτε πόσους βαθμούς χρειάζεται μία ομάδα για να μπει στην 8άδα της League Phase του Europa League, βάσει των νέων υπολογισμών του Football Rankings.
07/11 @ 20:42
Τελευταίο αντίο μέσα σε οδύνη στην κηδεία του Μάριου Ρουμπή, του 20χρονου φίλου της ΑΕΚ που έπεσε νεκρός σε ένα ακόμη συμβάν οπαδικής βίας.
07/11 @ 09:54
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού κράτησαν την μπάλα στην κατοχή τους για σχεδόν δύο λεπτά σερί, μέχρι να φτάσουν στο χρυσό γκολ του Φίλιπ Τζούριτσιτς, στο 85’, στο Μάλμε!
BEST OF THEMASPORTS