ΘΟΪ Κ-14: Τερμάτισε στην 6η θέση - Πρώτος σκόρερ σε Ανώτατη και Επίλεκτη ο Σάββας Σαββίδης

ΘΟΪ Κ-14: Τερμάτισε στην 6η θέση - Πρώτος σκόρερ σε Ανώτατη και Επίλεκτη ο Σάββας Σαββίδης

Ανακοίνωση από τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου ΘΟΪ Λακατάμιας:

«Κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο την χρόνια η ομάδα Κ14 στο τελευταίο σημερινό παιχνίδι κατάφερε να νικήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ και να κλειδώσει την 6η θέση στην τελική βαθμολογία.

Το αξιοσημείωτο για την Ακαδημία μας είναι ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ14 Σάββας Σαββίδης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και των 2 κατηγοριών ανώτατης και επίλεκτης κατηγορίας έχοντας σημειώσει 28 τέρματα σε 27 αγώνες.

Ευχόμαστε στον Σάββα να συνεχίσει την σκληρή δουλειά που κάνει αλλά και φυσικά τους συμπαίκτες του που τον βοήθησαν να κάνει αυτό το επίτευγμα.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Κ14 και στον προπονητή τους.

* Στις φωτογραφίες η ομάδα Κ14 όπως παρουσιάστηκε στο τελευταίο παιχνίδι και κάτω η φωτογραφία του πρώτου σκόρερ της κατηγορίας Σάββα Σαββίδη με τον προπονητή του Μάριο Χατζήπαπα».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Τζέι Τζέι Γκάμπριελ: Κίνηση της Μπάγερν - Προς πού γέρνει το 16χρονο wonderkid από την Κύπρο για τη συνέχεια της καριέρας του

Τζέι Τζέι Γκάμπριελ: Κίνηση της Μπάγερν - Προς πού γέρνει το 16χρονο wonderkid από την Κύπρο για τη συνέχεια της καριέρας του

Σύμφωνα με τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, η Μπάγερν έχει αρχίσει νέες συζητήσεις με την πλευρά του Τζέι Τζέι Γκάμπριελ, την ώρα που το 16χρονο wonderkid με καταγωγή από την Κύπρο βλέπει το μέλλον του μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ.

BEST OF THEMASPORTS