Ρελάνς Αγγελόπουλων και απίστευτη ανατροπή με Μιλουτίνοβ: Έτοιμος να ανανεώσει με τον Ολυμπιακό ο Σέρβος!
Απίστευτη ρελάνς από τους αδερφούς Αγγελόπουλους που κράτησαν τον Νίκολα Μιλουτίνοβ στον Ολυμπιακό για ακόμα 3 χρόνια.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Κίνητρα υπάρχουν πολλά όταν ακολουθεί το ντέρμπι της χώρας και ουδείς μπορεί να εμφανιστεί σε ένα τέτοιο ματς με διαφορετική προσέγγιση. Και όταν κίνητρα... δεν υπάρχουν, ο προπονητής καλείται να τα δημιουργήσει για να έχει τους ποδοσφαιριστές του σε ετοιμότητα.
Οι πράσινοι μπορεί να μην έχουν ουσιαστικούς στόχους στο πρωτάθλημα, εντούτοις κάθε επόμενη μεγάλη νίκη θα προσφέρει... μπόνους και στην αυτοπεποίθηση όλων στο «Ηλίας Πούλλος».
Ο Σωφρόνης Αυγουστή ετοιμάζει αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στην Πάφο και ο Κύπριος τεχνικός που ξέρει από πρώτο χέρι τι σημαίνουν τα ματς αυτά για τον κόσμο καλείται να βρει τη φόρμουλα για να εστιάσουν άπαντες στο 100%, στην αναμέτρηση της Πρωτομαγιάς.
Την Δευτέρα λοιπόν στην Ομόνοια εισέρχονται στον μήνα του... τελικού (24/05) και στο στρατόπεδο των πρασίνων θέλουν να ξεκινήσουν με θετικό αποτέλεσμα ενόψει της συνέχειας, με αποκορύφωμα τον τελικό κυπέλλου.