Ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει στο «Αλφαμέγα» την ΑΕΚ και όπως δηλώνουν στο στρατόπεδο των γαλάζιων, είναι το ματς της χρόνιας και θέλουν την νίκη για να συνεχίζουν να ελπίζουν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ωστόσο τις τελευταίες ώρες στο ρεπορτάζ των περσινών πρωταθλητών παίζουν διάφορα ονόματα, τόσο ποδοσφαιριστών, όσο και ατόμων για ενίσχυση του τιμ.

Ένα όνομα που παίζει αρκετά είναι αυτό του Μάκη Παπαϊωάννου, ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τους γαλάζιους για να ενταχθεί στην ομάδα, ωστόσο αυτό που δεν είναι σίγουρο μέχρι στιγμής είναι το πόστο που θα αναλάβει ο Κύπριος τεχνικός διευθυντής.

Δύο ονόματα ποδοσφαιριστών που «ακούγονται» για τον Απόλλωνα, Ντορεγκαράι και Μπουράρ. Ο πρώτος διανύει πολύ καλή σεζόν με την φανέλα της Σαλαμίνας, ενώ ο δεύτερος σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Ισραήλ βρίσκεται στο «στόχαστρό» του Απόλλωνα, μετρά 11 γκολ και 3 ασιστ, την φετινή σεζόν.

Ωστόσο αυτό που προέχει στον Απόλλωνα, είναι το αυριανό κρίσιμο ματς κόντρα στην ΑΕΚ. Τα αγωνιστικά δεδομένα δεν έχουν διαφοροποιηθεί, θα απουσιάζουν οι μόνιμα τραυματίες, αλλά στον πάγκο θα βρίσκεται ο Μάρκο Μπαρούν, αφού ο Αντόνε αποβλήθηκε στο παιχνίδι κόντρα στην Πάφος FC.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Εγχειρίστηκε ο Σάντος-ThemaSports
08/05 @ 22:03

Απόλλων: Εγχειρίστηκε ο Σάντος

Ο Απόλλωνας ενημερώνει ότι ο Μπρούνο Σάντος υποβλήθηκε σήμερα (08/05) με επιτυχία σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης αστάθειας ώμου.

ΜΑΤΣΙΝ: «Η διοίκηση θα κάνει τα πάντα ...»-ThemaSports
08/05 @ 20:07

ΜΑΤΣΙΝ: «Η διοίκηση θα κάνει τα πάντα ...»

Δηλώσεις παραχώρησε ο Πάμπλο Ματσίν μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΖ.

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε για τον χαμό του Γιάννη Πέππου-ThemaSports
08/05 @ 15:04

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε για τον χαμό του Γιάννη Πέππου

Το Σωματείο Απόλλων εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Γιάννη Πέππου.

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!-ThemaSports
08/05 @ 11:58

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Xάκεν, Μάρτιν Έρικσον, μίλησε στο FotbollDirekt και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Γκόντσγουιλ Εκπολό.

ΝΕΟ / ΜΑΤΣΙΝ-ThemaSports
08/05 @ 11:15

ΝΕΟ / ΜΑΤΣΙΝ

Έρχονται εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Πάμπλο Ματσίν στον Απόλλωνα.

Ανακοινώνει τα νέα για Ματσίν ο Κίρζης – Το κλείνουν τυπικά του Μάρκες-ThemaSports
08/05 @ 10:24

Ανακοινώνει τα νέα για Ματσίν ο Κίρζης – Το κλείνουν τυπικά του Μάρκες

Σήμερα επιστρέφει από τις διακοπές του ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, λογικά αύριο θα συνεχίσει τις συναντήσεις με τους συνεργάτες του. Για να τους γνωστοποιήσει και τις αποφάσεις που έχει λάβει για το μέλλον του Πάμπλο Ματσίν κυρίως…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ