Περιζήτητος ο Μπουράρ, βάζουν και Απόλλωνα στο «κόλπο»

Περιζήτητος ο Μπουράρ, βάζουν και Απόλλωνα στο «κόλπο»

Δημοσιεύματα στο Ισραήλ και στο Βέλγιο συνδέουν το μέλλον του Βελγομαροκινού μέσου, Σαμί Μπουράρ με τον Απόλλωνα.

Ο 27χρονος επιτελικός μέσος της Χάποελ Χαντέρα είναι ο παίκτης που ξεχωρίζει (34 συμμετοχές με 11 γκολ και 3 ασίστ) παρά το γεγονός ότι η ομάδα του παλεύει για την σωτηρία της στο πρωτάθλημα του Ισραήλ.

Σύμφωνα με το one.co.il η Χάποελ Τελ Αβίβ, ο ΟΦΗ, η Σταντάρ Λιέγης αλλά και ο Απόλλωνας είναι οι ομάδες που τον έχουν βάλει στο στόχαστρο τους.

Ο Μπουράρ αγωνίστηκε σε Βέλγιο και Ολλανδία πριν μετακομίσει το περασμένο καλοκαίρι στο Ισραήλ και την Χάποελ Χαντέρα.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έξαλλος Εμπαπέ προς Πρεστιάνι: «Είσαι ένας γ@@@μένος ρατσιτσής» (BINTEO)

Έξαλλος Εμπαπέ προς Πρεστιάνι: «Είσαι ένας γ@@@μένος ρατσιτσής» (BINTEO)

Έξαλλος ήταν ο Κιλιάν Εμπαπέ μετά τη φερόμενη ρατσιστική επίθεση του Τζιανλούκα Πρεστιάνι στον Βινίσιους, καθώς μετά το σκηνικό που έβαλε “φωτιά” στο Μπενφίκα – Ρέαλ, πλησίασε τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό και τον αποκάλεσε “γ@@@μένο ρατσιστή”.