Κλοπ: «Αν δεν κάνουμε κάτι υπέροχο φέτος, θα μας θυμούνται για το 7-0 κόντρα στη Γιουνάιτεντ»

Κλοπ: «Αν δεν κάνουμε κάτι υπέροχο φέτος, θα μας θυμούνται για το 7-0 κόντρα στη Γιουνάιτεντ»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για την έλλειψη σταθερότητας από τη φετινή Λίβερπουλ, ενώ θυμήθηκε τα επτά γκολ των Reds απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την Κυριακή (30/4, 18:30) η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Τότεναμ για την 34η αγωνιστική της Premier League, με τους Reds να έχουν την ευκαιρία να περάσουν πάνω από τα σπιρούνια στη μάχη που δίνουν για την Ευρώπη, καθώς έχουν διαφορά μόλις έναν πόντο.

Ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης μίλησε για την έλλειψη σταθερότητας, που είχε η ομάδα του τη φετινή σεζόν, ενώ χάρισε και... ατάκα για το 7-0 κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις αρχές Μαρτίου.

"Φέτος, αν δεν κάνουμε κάτι υπέροχο, θα μας θυμούνται για το 7-0 κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τη φετινή σεζόν είχαμε κάποιες καλές στιγμές, όμως γενικά είχαμε έλλειψη σταθερότητας και αυτό πρέπει να αλλάξουμε" δήλωσε συγκεκριμένα.

 

sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΦΡΑΙΜ: «Θα χαθούν και άλλοι βαθμοί απ' όλες τις ομάδες - Αυτή θα πάρει το πρωτάθλημα» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΦΡΑΙΜ: «Θα χαθούν και άλλοι βαθμοί απ' όλες τις ομάδες - Αυτή θα πάρει το πρωτάθλημα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένος στην κυριακάτικη (01/11) εκπομπή της Cytavision «GOAL N' ROLL» ήταν ο παλαίμαχος Κύπριος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Εφραίμ, ο οποίος μίλησε για την πορεία του ΑΠΟΕΛ, για το παιχνίδι με την Ομόνοια Αραδίππου, τον Νίκο Παπαδόπουλο, το κυπριακό πρωτάθλημα, τη μάχη του τίτλου και άλλα πολλά.

BEST OF THEMASPORTS