Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΠ, Φοίβος Βάκη μίλησε στον Super Sport FM για την ανακοίνωση ΠΑΣΠ, τις φήμες για αύξηση ομάδων αλλά και τον τελικό Κυπέλλου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την τελευταία ανακοίνωση του ΠΑΣΠ: «Δεν θα σχολιάσω την ανακοίνωση του ΠΑΣΠ. Δεν είναι όπως τα έθεσε ο ΠΑΣΠ, ούτε διαμάχες έχουμε. Δεν έχουμε τέτοιου είδους θέματα ούτε αντιπαραθέσεις. Αυτά είναι συνδικαλιστικά όργανα που υπερασπίζονται τους παίκτες, εμείς είμαστε Ομοσπονδία, ούτε έχουμε κάποιου είδους θέματα για να ξεγελάσουμε τον έναν και τον άλλον. Δεν υπήρχε θέμα ούτε με τα συμβόλαια. Η Ομοσπονδία σε συνεργασία με τα σωματεία θα τα έβρισκαν. Οποιαδήποτε θέματα με τους ποδοσφαιριστές δεν θα είχε πρόβλημα να τα λύσει η ΚΟΠ. Είχε και επαφή ο πρόεδρος της ΚΟΠ με αυτόν της FIFPro. Δεν θα υπήρχε κάποιο θέμα με τα συμβόλαια. Η Ομοσπονδία δεν ήταν αρνητική να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή το είχαμε πάντοτε υπόψη μας και περιμέναμε να δούμε ποιες ομάδες θα πάνε τελικό».

Και πρόσθεσε: «Ο πρόεδρος της ΚΟΠ έκανε τις επαφές του με τις δύο ομάδες, έθεσε δύο προτάσεις και βρέθηκε η κοινή συνισταμένη. Είχαμε συνεννοηθεί με τις ομάδες, ο πρόεδρος έκανε τις προτάσεις του, έγιναν επαφές για τα οργανωτικά. Αυτά τα θέματα με τα οργανωτικά θα ανακοινωθούν. Το συντομότερο δυνατόν. Ορίστηκε κάποια ώρα κοντά στις 20:00. Θα τα δούμε με τα τηλεοπτικά και την ευκολία του κόσμου, είναι πολλά μαζί».

Για το ότι συντηρείται από κάποιους θέμα αύξησης ομάδων: «Τέτοιο θέμα δεν τέθηκε ποτέ στο τραπέζι. Η Ομοσπονδία δεν είναι αυτή που αποφασίζει αλλά τα σωματεία στις Γενικές Συνελεύσεις. Η ΚΟΠ κάνει τις προτάσεις, έρχονται και αντιπροτάσεις και αποφασίσουν όλα μαζί τα σωματεία. Βλέπουμε προέδρους ομάδων να κάνουν δηλώσεις, να εκφράζουν απόψεις, αλλά δεν συζητήθηκε επισήμως τέτοιο θέμα».

Για πιθανή αλλαγή γηπέδου για τελικό κυπέλλου στο μέλλον: «Αν συζητηθεί θα δούμε. Κάποιες επιτροπές προτείνουν αλλαγές και μπορεί να το δούμε. Δεν μπορούμε να αφήνουμε τέτοια θέματα τελευταία στιγμή. Είχαμε διαθέσει κάποια γήπεδα επί Κωστάκη Κουτσοκούμνη και γινόταν ροτέισιον. Μετά μονιμοποιήθηκε το ΓΣΠ. Τώρα έχουμε και το “Άλφαμεγα”, θα δούμε από του χρόνου».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καταπράσινο «κτύπημα» από Τζον Χριστοδούλου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
17/05 @ 23:00

Καταπράσινο «κτύπημα» από Τζον Χριστοδούλου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από τον Τζον Χριστοδούλου, ενόψει του τελικού Κυπέλλου.

Αναστασίου: Τι θα κάνει;-ThemaSports
17/05 @ 22:29

Αναστασίου: Τι θα κάνει;

Δύσκολη απόφαση για τον Γιάννη Αναστασίου ενόψει τελικού.

ΘΕΤΙΚΑ ΝΕΑ!-ThemaSports
17/05 @ 20:10

ΘΕΤΙΚΑ ΝΕΑ!

Θετική εξέλιξη στην Ομόνοια, ενόψει τελικού.

Ομόνοια: Η αποστολή για τον τελικό!-ThemaSports
17/05 @ 20:01

Ομόνοια: Η αποστολή για τον τελικό!

Η αποστολή της Ομόνοιας, για τον τελικό Κυπέλλου.

Ομόνοια: Οι κατακτήσεις Κυπέλλων (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)    -ThemaSports
17/05 @ 18:11

Ομόνοια: Οι κατακτήσεις Κυπέλλων (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανάρτηση από την Ομόνοια, με φωτογραφίες από τις προηγούμενες κατακτήσεις Κυπέλλων!

«Αποτυχημένη η σεζόν εάν δεν πάρει η Ομόνοια το κύπελλο»-ThemaSports
17/05 @ 15:27

«Αποτυχημένη η σεζόν εάν δεν πάρει η Ομόνοια το κύπελλο»

Ο Ανδρέας Κανάρης ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ