Νέο "αγκάθι" με Μαϊόλι στον ΑΠΟΕΛ: Πάνω που επέστρεφε, προέκυψε πρόβλημα
Εκεί που όλα έδειχναν πως ο Γκάμπριελ Μαϊόλι μετρούσε αντίστροφα για την επανένταξή του στα πλάνα του ΑΠΟΕΛ, η ατυχία τού χτύπησε ξανά την πόρτα.




«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας, που θα είναι και εκλογική, και έχει οριστεί την Τετάρτη 03/05 και ώρα 18:30 στο Θέατρο Σκάλα Λάρνακας, αναβάλλεται και μεταφέρεται για τη Δευτέρα 8 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας – Γ. Λυκούργος στις 18:30.
Στην Γενική Συνέλευση θα μπορούν να συμμετέχουν μόνο μέλη της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ τα οποία έχουν τακτοποιημένες τις υποχρεώσεις τους, συμπεριλαμβανομένου και της συνδρομής του 2023.
Κάθε τακτικό μέλος μπορεί να είναι υποψήφιο για το Διοικητικό Συμβούλιο (εφόσον έχουν παρέλθει τουλάχιστον 2 χρόνια από την ημέρα εγγραφής του ως μέλος) συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση και παραδίνοντας στον Γενικό Διευθυντή του Σωματείου μας από τις 28 Απριλίου μέχρι και τις 5 Μαΐου και ώρες 9:00-13:00 και 15:00-18:00 με εξαίρεση την Τετάρτη το απόγευμα. Δικαίωμα στο να ψηφίσουν έχουν όσα μέλη είναι εγγεγραμμένα στο Σωματείο για πέραν των 12 μηνών.
Ημερήσια Διάταξη Γενικής Συνέλευσης:
Για περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινίσεις επικοινωνείτε στο 7000 1948 / [email protected] ».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις