Παρών ο ΚΟΑ στην εκδήλωση του Εθνικού Άχνας - Τίμησε και Μιχαηλίδη ο Κίκης Φιλίππου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Παρών ο ΚΟΑ στην εκδήλωση του Εθνικού Άχνας - Τίμησε και Μιχαηλίδη ο Κίκης Φιλίππου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ενημέρωση από τον ΚΟΑ:

«Ο Αντιπρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Κωστάκης Κουκκουλλής και τα μέλη του ΔΣ Ανδρόνικος Ανδρονίκου και Σωτήρης Αδάμου παρευρέθηκαν σε εκδήλωση του Εθνικού Άχνας την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023, εκπροσωπώντας τον Οργανισμό και τον Πρόεδρο Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Η εκδήλωση αυτή έγινε από τον Εθνικό Άχνας, για να τιμήσει όλους τους Κύπριους προπονητές της ομάδας τα τελευταία 49 χρόνια.

Επίσης ο Πρόεδρος της προσφυγικής ομάδας Κίκης Φιλίππου τίμησε τον Πρόεδρο του ΚΟΑ για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο και γενικότερα στον αθλητισμό.

Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ, ο οποίος ευχαρίστησε τον Εθνικό Άχνας εκ μέρους του Ανδρέα Μιχαηλίδη που δεν μπόρεσε να παραστεί λόγω έκτακτης ασθένειας».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Εθνική Γυναικών: Στις 9 Ιουνίου στο Δασάκι με αντίπαλο τη Μολδαβία

Εθνική Γυναικών: Στις 9 Ιουνίου στο Δασάκι με αντίπαλο τη Μολδαβία

Τον ερχόμενο μήνα το φινάλε των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας Γυναικών στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.