Πρεμιέρα για τη Σάκκαρη στη Μαδρίτη

Πρεμιέρα για τη Σάκκαρη στη Μαδρίτη

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Αράντσα Ρους σήμερα (Πέμπτη 27/4) για την πρεμιέρα της στο Masters της Μαδρίτης.

Στη μάχη του Masters της Μαδρίτης μπαίνει η Μαρία Σάκκαρη, η οποία θα αντιμετωπίσει την Αράντσα Ρους στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση.

Η μεταξύ τους αναμέτρηση θα διεξαχθεί το μεσημέρι, στις 12:00 και θα είναι το πρώτο παιχνίδι στο court 3 (τηλεοπτικά από το Novasports 6).

Η Ρους τσέκαρε το εισιτήριο για τη δεύτερη φάση της διοργάνωσης, επικρατώντας 7-5, 6-2 της Αμάντα Ανισίμοβα, ενώ έχει περάσει και από δύο προκριματικούς.

Ρους και Σάκκαρη έχουν αναμετρηθεί τέσσερις φορές ως τώρα, με την Ελληνίδα να μετράει ισάριθμες νίκες.

Η πιο πρόσφατη ήταν το 2022 στους «16» στην Πάρμα, με 3-6, 6-2, 6-3. Το 2021 συναντήθηκαν δύο φορές, Στο Wimbledon, όπου η Σάκκαρη ήταν σαρωτική με 6-1, 601 και στο Μαϊάμι, που, επίσης, δεν δυσκολεύτηκε (6-2, 6-3).

Η πρώτη τους συνάντηση ήταν το 2018 στα προημιτελικά της Κωνσταντινούπολης, όπου η Ελληνίδα τενίστρια πανηγύρισε με 6-3, 7-6(6).

Πηγή: www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Γκάμπριελ δε… θέλει, η Γιουνάιτεντ δε νοιάζεται: Έχει βρει ήδη τον επόμενο, είναι ήδη επαγγελματίας από τα 15 του!

Ο Γκάμπριελ δε… θέλει, η Γιουνάιτεντ δε νοιάζεται: Έχει βρει ήδη τον επόμενο, είναι ήδη επαγγελματίας από τα 15 του!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τις τελευταίες μέρες έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης, όχι μόνο για τα αγωνιστικά, αλλά και τα εξωαγωνιστικά. Όσα συμβαίνουν με τον Τζέι – Τζέι Γκάμπριελ είναι πολύ γνωστά, όμως οι «κόκκινοι διάβολοι», δεν πτοούνται από την στάση του, έχοντας βρει ήδη τον αντικαταστάτη του. Είναι στην ίδια ηλικία και κάνει τα δικά του… θαύματα, στη Βαλερένγκα.