Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού Νεντίμ Τούτιτς, μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΛ για τα ημιτελικά του κυπέλλου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Μας νίκησαν με λάθος μας. Όταν έχουν τέτοια ποιότητα να βάλουν τέτοια φάουλ είναι τελειωμένη υπόθεση. Δεν ήρθαν τα πράγματα όπως θέλαμε αλλά τι να κάνουμε. Θέλαμε να προκριθούμε στον τελικό.
Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για την πρόκριση. Δεν μπορώ να μην είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών. Το αποτέλεσμα κρίθηκε από ένα λάθος. Για τον Μεντόσα το φάουλ ήταν σαν πέναλτι, κρίμα για εμάς. Πέρασε δίκαια η ΑΕΛ, όμως η προσπάθεια των παικτών ήταν σπουδαία».
Για τις φάσεις της ΑΕΛ: «Η μόνη «καθαρή» ευκαιρία που βρήκε η ΑΕΛ ήταν η κεφαλιά, τίποτα άλλο, μόνο με στατικές φάσεις, ήταν κοντά σε εμάς, όμως δίχως πολλές ευκαιρίες. Είχαμε και μεις δοκάρι, ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο κόσμος της ΑΕΛ έπαιξε το ρόλο του. Η ομάδα μου «πάλεψε» προσπάθησε, αμυντικά ήμασταν καλά, όμως επιθετικά χάναμε τα πάντα στη τελική πάσα. Αν πηγαίναμε παράταση θα πέρναμε την πρόκριση. Μας «σκότωσε» η αλλαγή του Κα, υπολογίζαμε πλήρως στις ικανότητες του. Μας χάλασε το πλάνο αυτή η κίνηση, όμως βλέπουμε μπροστά».
Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο...
«Εγώ την μόνη ευκαιρία που μπορώ πω ότι είδα ότι η ΑΕΛ έκανε μια ευκαιρία που μας κράτησε ο Μολ. Όλες οι άλλες ευκαιρίες ήταν από στημένα φάουλ και ένα σουτ, τίποτα άλλο. Από σαράντα μέτρα αυτός που μας έβαλε γκολ δύο σουτ. Ήταν κοντά στην περιοχή μας αλλά χωρίς πολλές ευκαιρίες, είχαμε και εμείς πρώτο ημίχρονο δοκάρι από φάουλ. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, η ΑΕΛ ας μην ξεχνάμε έπαιξε μπροστά σε τόσο υπέροχο κόσμο, ήταν ο 12ος παίχτης που τους έσπρωξε για 90λεπτά. Μπορεί να είναι και γι’΄αυτό που μας κέρδισε. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίχτες μου. Αμυντικά τα πήγαμε καλά αλλά μας έλειπε κάτι στην τελική πάσα. Η ΑΕΛ έδωσε χώρο πίσω αλλά πολλές φορές χρειάζεται και ποιότητα και σωστό τάιμινγκ. Το λέω ειλικρινά, αν πηγαίναμε παράταση εμείς θα παίρναμε εμείς την πρόκριση όμως μας επηρέασε η αλλαγή του Κα. Αυτός ήταν το κλειδί για μας. Αυτή η αλλαγή μας άλλαξε όλα τα πλάνα, Βλέπουμε μπροστά».


Στον Υπουργό Οικονομικών Μάκη Κεραυνό επαφίεται πλέον να αποφασίσει, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, κατά πόσον θα αποδεχθεί τις προτάσεις που κατέθεσαν τα ποδοσφαιρικά σωματεία, Απόλλων, Ανόρθωση, ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ, σε σχέση με τις καθυστερημένες οφειλές τους προς το κράτος και την επανένταξή τους στο Σχέδιο Ληξιπρόθεσμων Φορολογικών Οφειλών του Υπουργικού Συμβουλίου, το οποίο θα κληθεί στο τέλος της ημέρας να πάρει την τελική απόφαση.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/04 @ 09:50
Ανάρτηση από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας για την επιστροφή του στην Α' Κατηγορία
11/04 @ 16:50
Προεδρικό μήνυμα από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Λευκωσίας Κώστα Σεραφείμ
08/04 @ 11:57
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ball Boyz»της Cablenet ήταν ο Πέτρος Σάββα. Ο ισχυρός άνδρας των μαυροπρασίνων προχώρησε σε μια αποκάλυψη για το θέμα της αγοράς γης, θέλοντας να κάνουν προπονητικό κέντρο.
16/03 @ 11:15
Μεγάλη νίκη ο Ολυμπιακός και ομιλία με πάθος από τον προπονητή της ομάδας
14/03 @ 12:30
Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας κάνει κάλεσμα στον κόσμο του για τον επόμενο αγώνα
02/03 @ 10:15
Ανάρτηση από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας για επιστροφή στην πρώτη κατηγορία
BEST OF THEMASPORTS