Τα λένε για ΤΡΙΤΗ φορά σε τελικό Ομόνοια και ΑΕΛ!

Τα λένε για ΤΡΙΤΗ φορά σε τελικό Ομόνοια και ΑΕΛ!

Ομόνοια και ΑΕΛ συνθέτουν το ζευγάρι του τελικού κυπέλλου για τη σεζόν 2022-2023!

Η ομάδα της Λευκωσίας επικράτησε της Πάφου με 3-1 στον επαναληπτικό ημιτελικό στο ΓΣΠ και πήρε μία σπουδαία νίκη-πρόκριση με ανατροπή, ενώ η ομάδα της Λεμεσού κέρδισε τον Ολυμπιακό με 1-0, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μεντόζα στο 89!

Αν δεν αλλάξει κάτι, ο τελικός θα διεξαχθεί στις 3 Ιουνίου στο ΓΣΠ και θα είναι η τρίτη φορά που Ομόνοια και ΑΕΛ κοντράρονται στον τελικό!

Στις προηγούμενες δύο, νικήτρια αναδείχθηκε η Ομόνοια.

Το 1988 επικράτησε στο Τσίρειο της ΑΕΛ με 2-1, ενώ το 2012, οι "πράσινοι" νίκησαν στο ΓΣΠ με 1-0!

Η ομάδα της Λευκωσίας προκρίθηκε για 23η φορά σε τελικό και θα διεκδικήσει το 16ο κύπελλο στην ιστορία της, ενώ οι «κίτρινοι» της Λεμεσού πέρασαν στον τελικό για 19η φορά και θα κυνηγήσουν το 8ο κύπελλο στην ιστορία τους!

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η αντίδραση Γιαννακόπουλου μετά από την ήττα από τον ΠΑΟΚ: «Ποιος δεν θυμάται το τρίποντο του Στογιάκοβιτς στο ΣΕΦ»

Η αντίδραση Γιαννακόπουλου μετά από την ήττα από τον ΠΑΟΚ: «Ποιος δεν θυμάται το τρίποντο του Στογιάκοβιτς στο ΣΕΦ»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ στο Stoiximan Super Cup, έκανε live στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μεταξύ άλλων θυμήθηκε το τρίποντο του Πέτζα Στογιάκοβιτς στο ΣΕΦ.